Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Derem se samo na koncertih tist VUHU kaaaaak faaaajn ste!
Od jeze ne. Včasih sem se precej, ampak je z leti to kar nekam usahnilo, v moje in obče dobro seveda, tak da tud če mi plafon zbije, se ne derem. Pi.zdim, derem pa ne.
Se zaklepaš v kopalnico ko se greš tuširat?
Od jeze ne. Včasih sem se precej, ampak je z leti to kar nekam usahnilo, v moje in obče dobro seveda, tak da tud če mi plafon zbije, se ne derem. Pi.zdim, derem pa ne.
Se zaklepaš v kopalnico ko se greš tuširat?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ja se ja.
--------------------
zadnja prebrana knjiga, kratka recenzija. Prosim.
--------------------
zadnja prebrana knjiga, kratka recenzija. Prosim.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Diary of a Wimpy Kid: The Last Straw.
Še vedno zabavna, ampak najmanj zanimiva knjiga v seriji (do zdaj, Cabin Fever še nisem prebrala). Večina komične vsebine temelji spet na Gregovih inovativnih idejah in kako te falirajo v realnosti. Stil pisanja in seveda risbice zaokrožijo v celoto knjigo kot mora bit.
Tvoje mnenje o na novo vzpostavljenem policijskem nadzoru in merjenju varnostne razdalje na naših avtocestah?
Še vedno zabavna, ampak najmanj zanimiva knjiga v seriji (do zdaj, Cabin Fever še nisem prebrala). Večina komične vsebine temelji spet na Gregovih inovativnih idejah in kako te falirajo v realnosti. Stil pisanja in seveda risbice zaokrožijo v celoto knjigo kot mora bit.
Tvoje mnenje o na novo vzpostavljenem policijskem nadzoru in merjenju varnostne razdalje na naših avtocestah?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
(Zdej od začetka do konca OŠ, po vrsti): Pravljični ooh, pevski zbor 14 dni , tehnični, lutkovni, dramski ful dolgo, nemščina malo vmes, angleščina, karate 14 dni , turistični, novinarski krožek, tekmovanja- cankarjevo, sladkorna bolezen, logika, kenguru, zgodovinsko, nemška in angleška bralna značka. ..
Haha likovni še 14 dni, ker sem mislila, da bomo likali, ne risali
ponavlam
Haha likovni še 14 dni, ker sem mislila, da bomo likali, ne risali
ponavlam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Likovni, pevski, kuharski, dramski, vse bralne značke in dodatni pouk pri vsem, kar je bilo možno, razen pri fiziki in matematiki Pa glasbena šola.
In da ne pozabim: krožek presenečenj. Ta je bil pa najbolj zabaven od vseh! Prfoks za slovenščino ga je imel in zmer smo počel kj druzga, pa spoznaval kšne zanimive ljudi ...
Tole je res kul. Ponavljam!
In da ne pozabim: krožek presenečenj. Ta je bil pa najbolj zabaven od vseh! Prfoks za slovenščino ga je imel in zmer smo počel kj druzga, pa spoznaval kšne zanimive ljudi ...
Tole je res kul. Ponavljam!
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Dramski, potem dodatni pouki za tekmovanja, pa eno leto plesnih, španščine, francoščine, nemščine, v prvem in drugem razredu angleščina... Verjetno še kaj, ampak sem pozabila. Aja košarka nekaj let. Ampak v ničermer bila zares dobra, tako da je itak vseeno.
Kako se motivirati, ko imaš dan, ko se ti zdi tvoje življenje zares bedno?
Kako se motivirati, ko imaš dan, ko se ti zdi tvoje življenje zares bedno?
-
Hehe, imel tak trenutek 2 tedna nazaj.
Spomnim se, kakšne dosežke sem že dosegel, spomnim se da vse kar je hudo enkrat mine, če se spoprimeš s tem, spomnim se da so ljudje ki imajo še večjo nesrečo, ali so jo imeli.
Zadanem si cilj, ki ga moram narediti danes, potem pa se neham smiliti situaciji in se spoprimem z njo.
Aja, pa prikurim si rock glasbo, stisnem psa pa si naredim kick ass zajtrk...potem pa grem.
------------------
na koliko pokopališč in koliko km se bo danes naredilo?
Spomnim se, kakšne dosežke sem že dosegel, spomnim se da vse kar je hudo enkrat mine, če se spoprimeš s tem, spomnim se da so ljudje ki imajo še večjo nesrečo, ali so jo imeli.
Zadanem si cilj, ki ga moram narediti danes, potem pa se neham smiliti situaciji in se spoprimem z njo.
Aja, pa prikurim si rock glasbo, stisnem psa pa si naredim kick ass zajtrk...potem pa grem.
------------------
na koliko pokopališč in koliko km se bo danes naredilo?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
za enega sem sigurna, 1 km, ostalo pa še ne vem... zakaj bi šel komu določen praznik na živce... saj se lahko umrlih spomnimo vsak dan v letu, ampak je pa lepo, da je en dan v letu pa prav njim posvečen. Če ga posameznik dojema tako kot je treba, ni s tem praznikom prav nič narobe.
Greš kdaj na dan mrtvih zvečer na pokopališče svečke gledat?
Greš kdaj na dan mrtvih zvečer na pokopališče svečke gledat?
-
ne več, sem pa
Zdaj si mislim, koliko plastike porabimo v enemu dnevu.
----------------------------------
tvoj odnos do smrti, se je bojiš?
Zdaj si mislim, koliko plastike porabimo v enemu dnevu.
----------------------------------
tvoj odnos do smrti, se je bojiš?
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Same smrti ne, ker si skušam predstavljat, da greš na kak drug planet in živiš še eno življenje Se pa bojim tega, da se je treba poslovit in "pretrgat vezi" ko nekdo umre. Imam pa veliko srečo, da pri svojih dvajsetih še nisem imel bližnje izkušnje s smrtjo; tok tok!
Ponavljam
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov