Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Monopoly....lepi spomini na otrostvo.
Sedaj se ne gremo raznih Activity, Clovek ne jezi se, Drinkopoly ipd...razen kdaj pa kdaj vrzemo kaksne karte (ce to steje?)
- - - - - -
kaksni so tvoji plani za podaljsan vikend med 1. novembrom naslednji teden?
Sedaj se ne gremo raznih Activity, Clovek ne jezi se, Drinkopoly ipd...razen kdaj pa kdaj vrzemo kaksne karte (ce to steje?)
- - - - - -
kaksni so tvoji plani za podaljsan vikend med 1. novembrom naslednji teden?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
upam, da se bom lahko spočil, ker sem utrujen kot pes. če bo pa lepo vreme, pa ne izključujem opcije, da se bomo dobili lastniki posvojenih hrtov pa šli na kakšen sprehod oz. dali psom možnost, da se znorijo! pa kakšen playstation bo morda padel...oz. verjetno...
ponavljam!
ponavljam!
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Sicer nimam kakega podaljšanega vikenda, ker tu ni praznikov, ampak verjetno bom na Tajskem na pol delovno
Idealen vikend?
Idealen vikend?
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
En izjemno lep vikend mi je bil ta zadnji, ko sem dva dni pri partnerju imela veliko časa in prostora zase, da sem lahko prebirala izjemno knjigo, med prebiranjem knjige dobila še polnozrnate skutine palačinke, skledice sadja in skodelice čaja, ker je partner opazil, da me je knjiga izjemno pritegnila in mi ni hotel pustiti pri njemu nič drugega delati kot prebirati knjigo, pisati in premišljevati, pisala, premišljevala, se s partnerjem pogovarjala in se s partnerjem tudi poljubljala in pocrkljala.
Bi se označil(a) za introverta ali za ekstroverta? Bi več oseb, ki so ti všeč, označil(a) za introverte ali za ekstroverte?
Bi se označil(a) za introverta ali za ekstroverta? Bi več oseb, ki so ti všeč, označil(a) za introverte ali za ekstroverte?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ekstrovert, zadnje čase se celo še potencira (kar mi ni všeč). V moji družbi je približno enako introvertov in ekstrovertov, so mi pa bolj pri srcu ekstroverti (čeprav imajo tudi introverti svoje čare ).
Kje se počutiš najbolj domače?
Kje se počutiš najbolj domače?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Velikokrat. Na koncert, v kino, v gore, na sprehod, tudi na počitnice že
---
Kakšne gume imaš na avtu? Proizvajalec, grip, dimenzije?
---
Kakšne gume imaš na avtu? Proizvajalec, grip, dimenzije?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Michelinke letne, 175/65/14.. jih ne nameravam menjat zaenkrat
Imaš/imate doma na avtu dva para gum zimske-letne ali samo ene?
Imaš/imate doma na avtu dva para gum zimske-letne ali samo ene?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Vozniško mam 1 teden in povprečno na teden (gledano minuli vikend) napravim 5 km, sori da je tvoje vprašanje glih name naletelo : ))
Ka si po poklicu?
Ka si po poklicu?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
So preleni, v vsakem primeru se pa ne znajdejo- ali finančno, ali pa se ne znajdejo v avtu. (hopefully da to ni letelo name, jaz sem stara 19. točno.)
Obstajajo izjeme z nekimi načeli, ki avta pač ne rabijo, vendar so izjeme zato, da potrjujejo pravila.
ponavlam
Obstajajo izjeme z nekimi načeli, ki avta pač ne rabijo, vendar so izjeme zato, da potrjujejo pravila.
ponavlam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov