Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Niti tega nisem vedela, da je to mogoče, kar se tiče oddaje pa zgolj vem, da gre za še en resničnostni šov. Slednji se mi zdijo neverjetno neumni in nikakor že iz principa ne bi hodila na noben kraj, ki jih tako ali drugače podpira/je v navezi z njimi.
Najbolj nenavaden mail, ki si ga kdaj prejel/a?
Najbolj nenavaden mail, ki si ga kdaj prejel/a?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
A ti si danes ziher nek čuden mejl dobla )
Nimam čudnih mejlov, sem šla gledat- spomnim se pa nobenega..
Facebook, ja al ne?
Nimam čudnih mejlov, sem šla gledat- spomnim se pa nobenega..
Facebook, ja al ne?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Ja. Ampak v normalni meri. Malo počekiraš če je kaj pametnega, pochataš s kom, to je pa to. Nisem pa freak, ki bi imel notifikejšne naštimane na telefonu pa da bi vsake par minut čekiral profil.
Pri kateri starosti si začel/a uporabljat Facebook/Twiter/Netlog...?
Pri kateri starosti si začel/a uporabljat Facebook/Twiter/Netlog...?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Še nikol v življenju nisem bila.
Zakaj imajo vsi tako radi Ikeo?
Zakaj imajo vsi tako radi Ikeo?
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Jap, super stvar.. Zdej sem pogruntal še videoklice na telefonu in sm sploh navdušen
V kako tehnološko napredni familiji si odraščal/a? Ste imeli telefone-cigle že v zgodnjih devetdesetih? Računalnik Win 93?
V kako tehnološko napredni familiji si odraščal/a? Ste imeli telefone-cigle že v zgodnjih devetdesetih? Računalnik Win 93?
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
Računalniki so bili pri hiši odkar pomnim...prvo Spectrum, potem Amiga. Moji prvi windovsi so bili 3.1...niso še bili samostojni OS, si jih moral zagnati iz Dos-a kot aplikacijo. Na compu s 33Mhz procesorjem in par KB rama. Ja, sem geek že od malih nog...hehe.
Ponavljam?
Ponavljam?
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Hje, daleč od tega. V 4. razredu sem si sama kupla računalnik oz. nama z mlajšim bratom, z denarjem ki sem ga dobla za obhajilo, internet sem čakala še do 7. razreda, ker sem mela sam mamo, ki itak ni nič dala na to.. Zdej mava z bratom vsak svoj prenosnik, mama pa oni star računalnik, ki po 10, 11ih letih še vedno fajn dela ) Pojma nimam o čem govori Pjeb, kajjetoSpectrum, kajjetoamiga, Dos-a aplikacija??
Prvi mobitel sem dobla v 6.razredu, hm Motorola je bla- rablen, ker mi ga je en oddal za 10000 SIT takrat, še tega sem izsilila (true), mama je pa svoj prvi mobitel v življenju kupla 7(?) let nazaj. In še ma danes enakega
Tolko o tehnološko napredni družini
Ponavlam !
Prvi mobitel sem dobla v 6.razredu, hm Motorola je bla- rablen, ker mi ga je en oddal za 10000 SIT takrat, še tega sem izsilila (true), mama je pa svoj prvi mobitel v življenju kupla 7(?) let nazaj. In še ma danes enakega
Tolko o tehnološko napredni družini
Ponavlam !
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Prvi telefon sem imela v 2. razredu (kar je pomenilo svoj domači telefon v svoji sobi), prvi mobitel v 5. razredu (mami ga je imela nekaj let prej), računalnik in internet pa v 8. razredu. Mislim, da smo bili v tem v povprečju bi rekla.
Zdaj je pa itak drugače, imamo vse tri svoje špilike
Kateri je bil tvoj prvi telefon in od koga si ga dobila?
The world is as you are.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Prvi telefon sem imela v 2. razredu (kar je pomenilo svoj domači telefon v svoji sobi), prvi mobitel v 5. razredu (mami ga je imela nekaj let prej), računalnik in internet pa v 8. razredu. Mislim, da smo bili v tem v povprečju bi rekla.
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov