Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^Kaj? kasno hrustanje?
V Rozno.
Naj ime za otroka?
V Rozno.
Naj ime za otroka?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Župnik, sam rabim še enega otroka najti do torka.
-------------------
kaj daš v svoj kebab?
-------------------
kaj daš v svoj kebab?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
^^zakaj pa otroka?
vse dam, razen tiste pekoče omake.
kaj vse si že bil/a za pusta?
vse dam, razen tiste pekoče omake.
kaj vse si že bil/a za pusta?
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
^^
zaradi težav s samo kontrolo, ki jo imajo duhovniki ob pojavu majhnih dečkov v njihovi bližini. drugače pa si sposodi pri kakšnem otroku igračo dojenčka, bodo vsi razumeli.
bila sem: miška, nuna, stevardesa, boginja, piratka, kurba, črna vdova, zajček, klovn. Ostalo se ne spomnem več.
katera znana osebnost bi bila za pusta?
zaradi težav s samo kontrolo, ki jo imajo duhovniki ob pojavu majhnih dečkov v njihovi bližini. drugače pa si sposodi pri kakšnem otroku igračo dojenčka, bodo vsi razumeli.
bila sem: miška, nuna, stevardesa, boginja, piratka, kurba, črna vdova, zajček, klovn. Ostalo se ne spomnem več.
katera znana osebnost bi bila za pusta?
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Če bi imel buđet neomejen oz. vsaj tak, da bi si lahko nabavil eno spodobno "preobrazbo" bi izbral novega severnokorejskega liderja Kim Jong Una.. S tistim narastkom na glavi je res neverjeten..
Sicer ni obično vprašanje za to temo, pa vseeno. Kje bi lahko dobil pilotsko obleko za pusta za sposojo? Pri kaki Adrii dvomim, da dajejo na posojo take zadeve.. Se bi mi pa ful zdelo, da bi mel tako hudo obleko..
Tkole se sprehodiš po Čopovi pa si najboljša "maska"..
Sicer ni obično vprašanje za to temo, pa vseeno. Kje bi lahko dobil pilotsko obleko za pusta za sposojo? Pri kaki Adrii dvomim, da dajejo na posojo take zadeve.. Se bi mi pa ful zdelo, da bi mel tako hudo obleko..
Tkole se sprehodiš po Čopovi pa si najboljša "maska"..
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Lol uzames en reklc in ga mal spimpaš, kape prodajajo povsod, kovcek, rokavice, ocala mas verjetno tudi doma...
Si v rani mladosti bral/a kaksno mladinsko revijo? (pil, zmajcek, mavrica, ciciban..?)
Si v rani mladosti bral/a kaksno mladinsko revijo? (pil, zmajcek, mavrica, ciciban..?)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov