Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Od unga azijskega petelina. Red Junglefowl se mu reče, ne vem kak je slovensko. Ful ma lep rep, noben petelin nima tak lep rep.
Najljubša dokumentarna serija?
Najljubša dokumentarna serija?
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Nimam pojma. Eno obično pomojem. Dokler mi da kul zadah mi je vseeno
Naslednja destinacija za potovanje? Plani za novo leto že narejeni?
Naslednja destinacija za potovanje? Plani za novo leto že narejeni?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
zaenkrat se nic, i'm broke
morska hrana yay or nay?
morska hrana yay or nay?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Nimam pojma, smz da do decembra ni nobenih rojstnih dni. Majo prijatelji ful čudno razporejene te rd preko leta... Npr, decmbra/začetek januarja vsaj enih 8, potem pa do marca nič in podobno..
Koliko ljudi povabiš na svoj rd in na koliko rdjev si ti (približno) povabljen (sorodniki ne štejejo)?
Greš rajši na kongresni/alkohol/po klubih žurko ali pri nekomu doma/pogovarjanje/dobro pit in dobro jest?
Kakšne so ponavadi tvoje žurke?
(pa prosim ne mi odgovarjat ne praznujem al kej, ker gre potem vsa moj trud z obsežnim vprašanjem v nič )
Koliko ljudi povabiš na svoj rd in na koliko rdjev si ti (približno) povabljen (sorodniki ne štejejo)?
Greš rajši na kongresni/alkohol/po klubih žurko ali pri nekomu doma/pogovarjanje/dobro pit in dobro jest?
Kakšne so ponavadi tvoje žurke?
(pa prosim ne mi odgovarjat ne praznujem al kej, ker gre potem vsa moj trud z obsežnim vprašanjem v nič )
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
ponavadi praznujem s fantom + temi ljudmi ki se najbolj druzimo ce so ravno v istem mestu kot jaz. ne delam zurke. me ponavadi oni poklicejo ce gremo kaj ven za rd, ali pa jaz njih. in naredimo odvisno od tega kar mi je. vse skupaj je zelo spontano. nikoli pa ne delam neke hude zurke in vabim random ljudi. jaz sem pa tudi tako podobno povabljena odvisno kje so slavljenci. se tudi ne sekiram, ce kdaj kdo zeli praznovat samo s fantom, ali ga ni v mestu takrat.
ti?
ti?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Jaz na vsake par let organiziran eno jako žurko (brez sorodstva), zato da se snidemo spet, ker nas je življenje rahlo ločlo že. tam ene 30 folka in tudi ne vabim random ljudi. ostale rojstne dneve kar se da ignoriram, ob priliki častim kaj mojim "lubekom", ne ubadam se z datumi. vabljena sem nazaj k istim, eno leto tako, drugič drugače, spet ja, spet ne. kakor si kdo zamisli. nimamo v običajo štet praznovanj in ceglat kdo je koga.
žurke ala "rožna", "kongresc", "majske" in vse vmes kar se je dalo, so me tak mhitro minle kot so me hitro primle. tak da absolutno sem za neko piknik varjanto, kamping varjanto,... pili na kongresnem smo kot mulci.
vikend je tu! plan?
žurke ala "rožna", "kongresc", "majske" in vse vmes kar se je dalo, so me tak mhitro minle kot so me hitro primle. tak da absolutno sem za neko piknik varjanto, kamping varjanto,... pili na kongresnem smo kot mulci.
vikend je tu! plan?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
(več ali manj vsiljeni) plani
danes: služba - vaje
jutri: služba - rostni dan - vaje
klko bi bo ostalo še cajta telovadim, berem, pospravljam in hodim na kafete.
------
kareta zvezdnica je zate "popoln paket"?
danes: služba - vaje
jutri: služba - rostni dan - vaje
klko bi bo ostalo še cajta telovadim, berem, pospravljam in hodim na kafete.
------
kareta zvezdnica je zate "popoln paket"?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Joj takoj mi jih pade na misel vsaj 10, ampak ok, v tem momentu izberem Kat Dennings. I just love her
Koliko pižam imaš?
Koliko pižam imaš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov