Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Precej. Doma imam tri kante za smeti; embalaža, papir in ostalo. Imeli smo še biološke odpadke pa čez kak teden noben ni več tega upošteval
Ali vržeš čigumi/cigaret kdaj na tla?
Ali vržeš čigumi/cigaret kdaj na tla?
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Čigumi ni šans, ker je grozno grdo videt tiste fleke potem na tleh. Kadim ne. Pa tudi drugače nikoli nič ne odvržem na tla, razen kakšen biološki odpadek (npr. ogrizek od jabolka kje v naravi).
Koliko se ti zdi ločevanje odpadkov smiselno?
Koliko se ti zdi ločevanje odpadkov smiselno?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nisem nek eko freak, se mi zdi pa v redu, ce posameznik za sabo pusca cim manj smeti, kot je mozno.. zdej je pa res ze vse tko u izi, skor na vsakem koraku mas kanto, pa se ta je ponavadi locena na vec delov, tako da se s tem res ne pretegnes. + kakih plasticnih vreck ni treba vedno kupovat, sama recimo tudi pri nakupu sadja in zelenjave zbasem vse v eno, ker se mi ne zdi smiselno vsak korencek dat v svojo.. pa take malenkosti pac doma tudi bolj ali manj locujemo, ze nekako iz navade, ne vem pa koliko pingvinov manj na leto umre zaradi tega..
koga si nazadnje objel?
koga si nazadnje objel?
-
mastermind - Kofetarica
Kolegice ponavadi, ja. Kolege skoraj nikoli oz. razen res najboljše če se že nekaj časa nismo videli.
Mi je pa zanimivo kako en folk ni navajen rokovanja recimo. Turki, Iranci in te bližnjevzhodnjaki so že smešni ko se vsi rokujejo, pa četudi je to družba 15 ljudi. Pri nas je to postala že nekako redkost, zastarela zadeva.
Se rokuješ s kolegi/sodelavci ali samo pozdraviš?
Mi je pa zanimivo kako en folk ni navajen rokovanja recimo. Turki, Iranci in te bližnjevzhodnjaki so že smešni ko se vsi rokujejo, pa četudi je to družba 15 ljudi. Pri nas je to postala že nekako redkost, zastarela zadeva.
Se rokuješ s kolegi/sodelavci ali samo pozdraviš?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Rokujem se samo z nekaterimi moškimi znanci (redkeje ženskimi), tak iz navade, ko se srečamo po nekaj časa (to so ljudje, ki niso prijatli, s tistimi se objamem). Pač malo boljši znanci, predvsem pa dolgoletni znanci. S sodelavci se (do zdaj) še z nobenimi nisem rokovala (izvzemši ko se človeku predstaviš). A se sploh kje rokujejo vsak dan?
Kaj je na večini slik na tvojem telefonu?
Kaj je na večini slik na tvojem telefonu?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
svega, res.. kr trenutno nimam fotoaparata sm primorana vse sllikat z mobijem, tko da - od raznih izletov, druzabnih dogodkov, koncertov, narave, zivalc, do kaksnih reci za faks, siht, itd..
ponavljam
ponavljam
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
eh, nič pametnega. večina slike, ki služijo namesto kartic z morja, potovanj, ... al pa za mms fantu ko lutam naokrog s kakšnimi frendicami, društviitd. (čeprav še to prakticiram večina old school - fizična kartica). mam rajši "prave" slike.
klko največ skupaj nisi spala in zakaj?
klko največ skupaj nisi spala in zakaj?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
mastermind - Kofetarica
^^Mi imamo v službi navado da se ekipa rokuje. V bistvu je dober koncept, ustvari se neko malo bolj sproščeno in prijateljsko vzdušje, hkrati pa da tudi nek formalen vtis. men je kul
Tam ene 40 ur je bilo največ kar nisem spal. Bil sem na kolegičinem maturantskem plesu i seveda afterju, po prihodu domov pa šel direkt na smuko na Krvavec.
Ko prebrodiš tisto krizo sploh ni panike, nevarno je edin da si kje na toplem, pole te hitro zmanjka..
Ponavljam
Tam ene 40 ur je bilo največ kar nisem spal. Bil sem na kolegičinem maturantskem plesu i seveda afterju, po prihodu domov pa šel direkt na smuko na Krvavec.
Ko prebrodiš tisto krizo sploh ni panike, nevarno je edin da si kje na toplem, pole te hitro zmanjka..
Ponavljam
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
dve noči zapored sem enkrat prerisala. ni blo fajn. drugo noč so ble črne pike barvne in prisluhe sem tudi mela.
___
katere intelektualne prvine naj bi imel tvoj idealni partner?
___
katere intelektualne prvine naj bi imel tvoj idealni partner?
-
mastermind - Kofetarica
Obvezno mora imeti dobro splošno razgledanost, da lahko debatirava o športu, politiki, vsem pač. Izobrazba mi ni pomembna.
Zadnjič je bila neka tema ko se je punca spraševala kako naprej, ko je izvedela da ima fant narejeno samo srednjo ali osnovno šolo mislim da. Koliko ti je pomembna formalna izobrazba pri partnerju?
Zadnjič je bila neka tema ko se je punca spraševala kako naprej, ko je izvedela da ima fant narejeno samo srednjo ali osnovno šolo mislim da. Koliko ti je pomembna formalna izobrazba pri partnerju?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov