Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Js bi rekla da kr krmarim med obojim, glede na to da se prehranjujem vegansko. Se mi niti ne lušta večine stvari, katerim sem se odrekla, se pa najdejo tud kake ko bi jih z veseljem potamanila, predvsem kar se stvari iz mlečne čokolade tiče.... nom nom.... Milka belo čokolado npr. bi zdle kilo pojedla je lahk
Koliko časa na dan/teden/mesec (kar ti je lažje za preračunat) preživiš na kozmo forumu?
Koliko časa na dan/teden/mesec (kar ti je lažje za preračunat) preživiš na kozmo forumu?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
nekje pol ure na dan...zavihek imam pa bolj ali manj neprestano odprt.
__
kako po tvojem zgleda idealna delitev dela med partnerjema?
__
kako po tvojem zgleda idealna delitev dela med partnerjema?
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Neka normalna porazdelitev. Nisem pristaš odnosa, kjer je moški bog in batina, prav tako pa ne vedno pogostejših primerov, kjer je moški copata.
Porazdelitev gospodinjskih opravil žena:mož bi moralo biti po mojem 60:40. Ostale stvari, vzgoja otrok, načrti za prihodnost pa morajo itak biti usklajeni.
Zanimivo vprašanje, ponavljam!
Porazdelitev gospodinjskih opravil žena:mož bi moralo biti po mojem 60:40. Ostale stvari, vzgoja otrok, načrti za prihodnost pa morajo itak biti usklajeni.
Zanimivo vprašanje, ponavljam!
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Dokler živi par v bloku, zagovarjam delitev pol-pol pri gospodinjskih opravilih. Pa da se seveda izmenjavata, ne da en skoz kuha, drugi pa skoz puca kopalnico.
Ko pa živi par v hiši oziroma ima še kaj zemlje za obdelovanje (pa gozda), se pa lahko kakšno gospodinjsko opravilo več prevali na žensko. Znotraj hiše (v mojem primeru) vse pedenamo ženske, fotr ma pa zunaj čez zidavo in popravilo škarpe, košnjo, cepljenje drv, splošno urejanje okolice itd. Skratka, nobenmu ni dolgčas
Fajn je, če se pač oba potrudita za vse.
Si ustvarjalna duša (da lahko sam popraviš kos pohištva, izdelaš voščilnico, slikaš ...)?
Ko pa živi par v hiši oziroma ima še kaj zemlje za obdelovanje (pa gozda), se pa lahko kakšno gospodinjsko opravilo več prevali na žensko. Znotraj hiše (v mojem primeru) vse pedenamo ženske, fotr ma pa zunaj čez zidavo in popravilo škarpe, košnjo, cepljenje drv, splošno urejanje okolice itd. Skratka, nobenmu ni dolgčas
Fajn je, če se pač oba potrudita za vse.
Si ustvarjalna duša (da lahko sam popraviš kos pohištva, izdelaš voščilnico, slikaš ...)?
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Mesto, 100m2+ stanovanje, vikendica nekje v hribih in še ena poletna na morju
Ponavljam
Ponavljam
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
V nekoliko naslednjih letih vsekakor v čim bolj izobraževalno in kulturno naravnanem mestu, v katerem bi bivala dokaj blizu nekoliko knjigarn, knjižnic, fakultet in vsekakršnih objektov, kjer bi lahko prišla na vsekakršna izobraževanja in si pogledat vsekakršne vrste umetnosti. Utrecht mi ima na primer nekoliko tako vzdušje.
Ponavljam.
Ponavljam.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
podeželje, morje pa v bližini.
če bi ujel/a zlato ribico in bi ti ta uresničila 3 želje, kaj bi si zaželel/a?
če bi ujel/a zlato ribico in bi ti ta uresničila 3 želje, kaj bi si zaželel/a?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
nadarjenost za finance, plašč nevidnosti in še 3 želje
---
zanimivo, ponavljam vprašanje.
---
zanimivo, ponavljam vprašanje.
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Kar težko vprašanje. Nočem zveneti kot miss ali pa kot da ponavljam za Abby, ampak tudi jaz bi si zaželela mir na svetu in več medsebojnega razumevanja, strpnosti in osnovne prijaznosti, potem konec mučenja živali ter srečo zame in za vse moje bližnje (kamor spada tudi zdravje, ker če nisi zdrav, tudi srečen nisi).
Najlepše plati jeseni?
Najlepše plati jeseni?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov