Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Čez dan samo kakšne navadne zapestnice, popoldne in zvečer pa si kakšno verižico, ALI uhane ALI prstan ALI še kero lepšo zapestnico zraven, pač če kam grem. Kič v glavnem Ful so mi pa všeč rutke, pisane elastike, obroči ipd. v laseh- če to lahko štejem pod nakit.
ponavljam
ponavljam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
*Abby** napisal/-a:Sicer ne vem, če bom kdaj res želela otroka, ampak kar se tiče imen, sem trenutno na Zala in Žan.
Nice!!
Sicer pa ne kupujem rokovnikov, jih ukradem iz službe, oz. jih "ukrade" kdo drug iz svoje službe )
Kakšen ventil za sproščanje jeze imaš?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Nisn čula ne enga ne drugega, mi je pa Katy Perry za odtenek manj brezvezna in se celo najde kak njen komad ko mi je ok, tak da Roar - I choose you!
Se ti ''vrti'' kdaj muzika v sanjah, tak da se pol spomneš da se ti je ena pesem pojavila v sanjah?
Se ti ''vrti'' kdaj muzika v sanjah, tak da se pol spomneš da se ti je ena pesem pojavila v sanjah?
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Vsekakor dvojajčna. Če vse teorije o dvojčkih držijo in če se odločim za otroka, je možnost, da bom dvojajčna dvojčka tudi res dobila, precejšnja.
Če imaš na izbiro vegetarijansko, vegansko, fitnes ali hitro prehrano in moraš po enem od jedilnikov živet pol leta - kaj izbereš?
Če imaš na izbiro vegetarijansko, vegansko, fitnes ali hitro prehrano in moraš po enem od jedilnikov živet pol leta - kaj izbereš?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Hm, najraje bi izbrala hitro, ker mi je dobra, ampak je ne bi v tej neki čudni hipotetični situaciji, ker bi me v pol leta pobralo, tako da bi šla kar na vegi, ki jo od časa do časa za kako časovno obdobje že tako ali tako prakticiram. Veganske pa ne bi zdržala.
Najljubši junk food? (pa brez odgovorov, tega ne jem, prosim, ker ob takem odgovoru ne morem fantazirat, kaj bi jedla zdajle)
Najljubši junk food? (pa brez odgovorov, tega ne jem, prosim, ker ob takem odgovoru ne morem fantazirat, kaj bi jedla zdajle)
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Če med junk sodijo peciva, potem peciva. Najrajši z veliko čokolade, ruma, kokosa, ananasa, jagod, skute, karamele, strjenega sladkorja ... ne vse v enem, se razume. Če pa ne šteje, potem pa pica, po mojem. Kakšna z gorgonzolo, beluši, skuto, tofujem, bučkami, malancani, res dobrimi pelati ... in veliko sira. Pa vsake toliko me res prime, da grem na McChicken, to je pa tudi bolj ali manj to.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
lepinja + cevapi ceprou si tega niti ne drznem klicat 'junk' food..
jes kar ti srce pozeli al pazis kaj das v usta?
jes kar ti srce pozeli al pazis kaj das v usta?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov