Vprašaj me...#45

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 01. Sep. 2013 11:58

Da sem si z velik trdga dela in odrekanja uresničla ene izmed največjih sanj.

ponavljam
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 01. Sep. 2013 11:59

Na svojo mamo, svoje študijske dosežke in lastno mentaliteto, oziroma svetovni nazor

Ponavljam
It was forever..but it didnt last long..
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 01. Sep. 2013 19:22

Na odločitve, ki jih sprejemam v zadnjem času. Sem jih sprejela s težkim srcem, ampak vse te odločitve so pomembne za mojo prihodnost in ne glede na stanje, sem srečna, da sem jih.

Napiši 6 stvari, ki so vsakdanje, vendar nujno potrebne za uspešno zvezo s partnerjem. (pri tem ne mislim zvestobe, spoštovanja, itd. (ker mislim, da je to samoumevno), ampak recimo primer: poslušanje istega stila glasbe ali kaj podobnega :P )
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 01. Sep. 2013 20:00

da sva fana istih glasbenih skupin - se skupaj veseliva koncertov, da se on razume z mojimi prijatelji in jaz z njegovimi, da se razumemo z starši obeh, da imava iste želje glede skupnega domovanja in prihodnosti (to morva midva še osvojit), da imava iste fore katerim se iz srca nasmejiva, da ba rada pijeva pivo, da oba rada gledava iste serije in filme itd itd :D

Ponavljam!
You make me smile, please stay for a while :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 01. Sep. 2013 20:49

Da je v isti ali sorodni stroki, da je strasten bralec, da je potrpežljiv, da rad in dobro kuha ali pa se je pripravljen tega naučiti, da zna doma kaj popravit (ne samo menjat žarnice in sestavit omaro), da ima rad dolge, kompleksne pogovore in še mnogo tega, to je samo tisto, kar mi najprej pade na pamet. (In se kar malo čudim, da sem našla nekoga, ki ustreza tem šestim.)

Ponavljam.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 01. Sep. 2013 21:17

Biti fan vsaj nekaj istih glasbenih skupin, da sva oba živaloljubca, lahko skupaj debatirava o vsem- ni mus o športu, da več gleda mene kot sebe v špegel, da več gleda mene kot svoj avto, da on zna poskrbet za te tehnične zadeve o kerih jaz nimam pojma in še bi lahko naštevala

ponavljam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 01. Sep. 2013 22:04

Da ima ljubezen do branja, da ima ljubezen do dolgih, abstraktno obarvanih pogovorov, da ima ljubezen do nekaterih umetnosti in elementov umetnosti, do katerih jo imam jaz, da govori nekoliko istih jezikov, ki jih govorim jaz, da ga vleče v nekoliko istih držav, v katere vleče mene, da se izobražuje ali dela na področju, ki mi je privlačno. Bi se našlo tudi veliko več.

Ponavljam!
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 01. Sep. 2013 22:32

Da ima rad moje domače živalce, da se v postli skup nasmejiva prdcem in vsem ostalim zabavnim zvokom, da si uživaško privoščiva hrano, ki jo imava rada- in to brez obžalovanja, da rada potujeva, da se lahko za moment ustaviva, usedeva v senco in bereva vsak svojo knjigo, da sva oba izjemno družabna človeka in da sprejemava prijatelje iz vseh vetrov.

ponavljam!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 01. Sep. 2013 22:39

*Lani* napisal/-a:Da ima ljubezen do branja, da ima ljubezen do dolgih, abstraktno obarvanih pogovorov, da ima ljubezen do nekaterih umetnosti in elementov umetnosti, do katerih jo imam jaz, da govori nekoliko istih jezikov, ki jih govorim jaz, da ga vleče v nekoliko istih držav, v katere vleče mene, da se izobražuje ali dela na področju, ki mi je privlačno. Bi se našlo tudi veliko več.

Ponavljam!

Uau, tole mi je pa totalno blizu! :D (Morala sem napisat, oprostite za OT.)
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 03. Sep. 2013 18:03

podobno kot anjeske samo brez ogromne druzabnosti in zivalic :D

pijes kavo?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 03. Sep. 2013 18:41

Da, ampak ne prav pogosto, cca 1x na teden do 2 tedna. Mi je ful dobra ampak ne čutim potrebe da bi jo pila bolj pogosto.

Kaj si nazadnje dobila, in od koga? (ni nujno da je darilo, lahko npr skleda hrušk od sosede)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 03. Sep. 2013 18:50

Super homemade piling od frendice :P

ti?
Zadnjič spremenil saarijarvi, dne 03. Sep. 2013 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 03. Sep. 2013 18:50

double
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 03. Sep. 2013 19:25

Milko od fanta :)

Ti?
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 03. Sep. 2013 19:29

2x
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 03. Sep. 2013 19:30, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov