Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ko sem osvajal eno precej neatraktivno punco, ki je drugače nikoli ne bi in sem pol mel nekaj dni probleme se jo rešit.
ponavljam
ponavljam
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Hm...ko sem se zapletla z enim tipom, mu vsekana dala telefonsko,samo zato, da bi naredila enega drugega ljubosumnega. To mi ni podobno. Za nameček pa sem naslednji dan prejela sms in ugotovila, da je tip tujec in da teži kot satan.
Ponavljam, da ne bo samo mene sram
Ponavljam, da ne bo samo mene sram
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ko zabluzila s precej mlajšim, nepolnoletnim pri svojih 20-21(?)
ponavljam
ponavljam
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Ko sem poskušal varnostniku pred Topom v Ljubljani ukrast voki toki.. Hval bogu za kolega, da me je odvlekel stran, ko sem še gobcal
Zanimivo vprašanje zato naj bo še enkrat na repeat
Zanimivo vprašanje zato naj bo še enkrat na repeat
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Ko sem se pri prijateljici za njen rojstni dan tako napila, da sem se izbruhala v njeni kopalnici, nato pa še nepričakovano prespala pri njej, ker nisem bila sposobna iti domov. Prijateljica je bila izjemno skrbeča, jaz pa sem se počutila strašno in se ji cel čas opravičevala, da nisem pravilno precenila koliko lahko spijem in sem jo tako postavila v položaj, da se je ukvarjala z mano namesto, da bi sama uživala.
Kdo je (bil) tvoj najljubši učitelj ali predavatelj? Kaj ga (je) naredi(lo) tebi najljubšega?
Kdo je (bil) tvoj najljubši učitelj ali predavatelj? Kaj ga (je) naredi(lo) tebi najljubšega?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ne vem če ravno šteje - ampak najbolj zanimivo predavanje, na katerem sem kdajkoli bila je bilo od nobelovca Jean-Marie Lehna. Tip je enostavno tako preprosto in logično predaval, da si se na koncu počutil kot idiot da se nisi sam tega spomnil .
Po mojem mnenju je zaradi takih ljudi svet boljši.
Najbolj zabaven pripetljaj med seksom?
Po mojem mnenju je zaradi takih ljudi svet boljši.
Najbolj zabaven pripetljaj med seksom?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Zaenkrat nic omembe vrednega..
bi rekel, da veliko ogovarjas?
bi rekel, da veliko ogovarjas?
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Neki srednjega. Ne morm rečt, da sm dežurna opravljivka, glih tih pa tut nism. S fantom in najbližnjimi kolegicami velik opravljamo (ker jim pač tut razlagam največ stvari, ki se mi dogajajo), z ostalimi se pa rajš vzdržim skor vsakršnjega opravljanja (ker mi je kr neki, da bi pršlo kej okrog, po možnosti s kreativno obdelano vsebino).
Za katerega forumaša/forumašico te najbolj zanima kako zgleda v živo (pa je še nisi nikol vidl/a)?
Za katerega forumaša/forumašico te najbolj zanima kako zgleda v živo (pa je še nisi nikol vidl/a)?
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Za sirovo, slovenca in vse nase forumske fante, ki so zadnje case bolj aktivni
ponavljam
ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov