Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Oprosti, štručka, meni se zdijo nekatere stvari s tvojega seznama naravnost bedaste in mi kažejo predvsem na to, da si razvajena in otročja. Da je to, da ima moški rad akcijske filme lahko razlog, da ne bi bila z njim? Resno? (Če izvzameva to iz kakršnegakoli konteksta, seveda.) In to je samo ena bučka ... OT, OT.
Za zajtrk sem jedla dva riževa vaflja s čičerikinim humosom, posuta s feta sirom, čaj in kozarec vode.
Kopiram iz ankete: Kako bi ocenil/a svoje ljubezensko razmerje, če ga imaš?/Si kot samska/samski srečna/srečen?
Za zajtrk sem jedla dva riževa vaflja s čičerikinim humosom, posuta s feta sirom, čaj in kozarec vode.
Kopiram iz ankete: Kako bi ocenil/a svoje ljubezensko razmerje, če ga imaš?/Si kot samska/samski srečna/srečen?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
v bistvu precej enako kot kikyca. sem samski in sem večinoma srečen, velikokrat pa si tud želim med punco s katero bi preživljal skupne trenutke, se cartal, smejal, kregal in bi se imela rada in bi bil manj osamljen.
še enkrat.
še enkrat.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
spodnji del dresa od NK Maribor pa zgoraj eno kratko majco... pa gate pod dresom
ti?
ti?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
punce doma, ko vas nihče ne vidi, očitno vedno v zelo seksi outfitih ždite za kompom
nisem nič takega izumil. sem prelen. raje pijem pir.
piješ pir?
nisem nič takega izumil. sem prelen. raje pijem pir.
piješ pir?
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
če kolesarim ja. zaradi česar je radler dejansko dobil ime in je bil izumljen in takrat paše nenormalno.
se veseliš jeseni?
se veseliš jeseni?
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Dioniz napisal/-a:punce doma, ko vas nihče ne vidi, očitno vedno v zelo seksi outfitih ždite za kompom
Niti ne, danes je z namenom. Čakam, da dragi po službi pride do mene pa mal sprobavam.
Jeseni se veselim, ker grem takrat na dopust.
Tvoj trenutno najljubši komad in zakaj?
As your lover describes you, so you are.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CGyEd0aKWZE[/youtube]
Ful sta mi všeč beat in pozitivno besedilo. In po dolgem času je moj aktualno najbolj všečen komad pozitivno naravnan kar je tut
Ponavljam.
Ful sta mi všeč beat in pozitivno besedilo. In po dolgem času je moj aktualno najbolj všečen komad pozitivno naravnan kar je tut
Ponavljam.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LHPPVyrlneU[/youtube]
tole dekle...Bianca Atzei....iz te punce nekaj bo....je pa zelo preprosta ter predvsem v stalnem stiku s fani na facebooku...spremljam jo od začetka, komaj čakam njen cd!
ima pa še eno srečo: je pod okriljem založbe skupine Moda', ki je že nekaj let ena najbolj vročih skupin v italiji...
ponavljam
tole dekle...Bianca Atzei....iz te punce nekaj bo....je pa zelo preprosta ter predvsem v stalnem stiku s fani na facebooku...spremljam jo od začetka, komaj čakam njen cd!
ima pa še eno srečo: je pod okriljem založbe skupine Moda', ki je že nekaj let ena najbolj vročih skupin v italiji...
ponavljam
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
http://www.youtube.com/watch?v=FCMHmDnfD6I
Pink Floyd, The Trial. Pred kratkim sem jo spet poslušala in mi je res noro všeč besedilo, kontekst in glasba, ki je nenormalno polna.
In Boby Brown od Zappe. Ker je aktualna, še vedno. Res odlično besedilo in strašno posmehljiva glasba zraven.
Ponavljam.
Pink Floyd, The Trial. Pred kratkim sem jo spet poslušala in mi je res noro všeč besedilo, kontekst in glasba, ki je nenormalno polna.
In Boby Brown od Zappe. Ker je aktualna, še vedno. Res odlično besedilo in strašno posmehljiva glasba zraven.
Ponavljam.
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 24. Avg. 2013 20:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov