Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Ma vse skupi, baje takrat res nism prijetna - dobim čudovit izraz na obrazu, gledam z belim, za uvod se zderm in za finale stisnm ignor Aaa jbg.
Kaj bi vizualno spremenil/a na sebi, če bi lahko karkoli?
Kaj bi vizualno spremenil/a na sebi, če bi lahko karkoli?
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
tudi.
ce bi moral/a izbirati (trk na les da ne! ).. bi bil/a laze slep/a ali gluh/a?
ce bi moral/a izbirati (trk na les da ne! ).. bi bil/a laze slep/a ali gluh/a?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
(btw: omg, anjeske, midve mamo čisto preveč skupnega )
Se kar dobro in hitro orientiram, tudi v neznanem okolju. Sem pa nepremagljiva v dajanju informacij kam in kako nekam prit (sem precej pozorna na brezvezne podrobnosti v okolju, in ko komu opisujem kam naj pride, znam ful dobro opisat mimo česa mora, kje zavit itd.)
Ponavljam orientacijsko vprašanje
Se kar dobro in hitro orientiram, tudi v neznanem okolju. Sem pa nepremagljiva v dajanju informacij kam in kako nekam prit (sem precej pozorna na brezvezne podrobnosti v okolju, in ko komu opisujem kam naj pride, znam ful dobro opisat mimo česa mora, kje zavit itd.)
Ponavljam orientacijsko vprašanje
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
hmm orientacijo kar dobro, po neznani okolici rabim dokaj mal časa da vem kje sem in kje je kaj, edino po kakih večjih trgovinah alpa shoping centrih....ajoj me kolkrat sm že delala preveč krogov po kakem interšparu alpa po citiparku
ponavljam
ponavljam
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
trust, vprašanja ni!
odgovarjam na zadnje vprašanje ... ful je odvisno od dneva. Enkrat bom obvladala v nulo, naslednjič se bom enkrat obrnila in že ne bom več vedela, kje sem
Na koliko forumih sodeluješ?
odgovarjam na zadnje vprašanje ... ful je odvisno od dneva. Enkrat bom obvladala v nulo, naslednjič se bom enkrat obrnila in že ne bom več vedela, kje sem
Na koliko forumih sodeluješ?
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov