Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
trenutno delam v eni super hladni grajski kleti kjer sem v dolgih hlacah in jopi hihi
Kje sta se spoznala s sedanjim fantom/punco?
Kje sta se spoznala s sedanjim fantom/punco?
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Na morju preko skupnega prijatelja. Tega je že doglo nazaj, saj je trajalo nekaj let, preden sva prišla skupaj.
----------------------------------------------------------------------------------
Kdaj si se prvič napil-a?
----------------------------------------------------------------------------------
Kdaj si se prvič napil-a?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
_patchouli_ napisal/-a:A to 24ur.com bereš?
Nisem brala, samo naslov članka sem vidla pa nisem vedla kaj bi vprašala..
-Nimam glih planov, denar zaslužit najbolj. Upam da še morje..
Ti?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
Vecino bonusov sem ze porabila, tako da bom zdej vec ali manj skozi delala.. takrat ko bom fraj grem pa sigurno se za kak dan na morje, pa zdej bo hmal Robbie Williams., in en vikend smo zmenjeni za u hribe.. to je pa to zaenkrat bomo vidli..
Imas raje en konkreten dolg dopust ali vec krajsih odklopov?
Imas raje en konkreten dolg dopust ali vec krajsih odklopov?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Že več let prakticiram en konkreten dolg dopust. Krajše bi lahko preštela na prste ene roke verjetno. Kak podaljšan vikend pri komu doma na morju ali vikendu - take bolj socialne zadeve, da si lahko privoščim tisti konkreten dopust.
Meniš da si odprta v spolnosti?
Meniš da si odprta v spolnosti?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Osebnost mojega najboljšega prijatelja v telesu.... hm.... Joa Mangianella! Jauuu!
Kako prenašaš poraze?
Kako prenašaš poraze?
-
Cisto odvisno koliko mi neka stvar pomeni.. je pa res da sm vcasih mal 'hopeless optimist' in si zmeri recem, da bo ze, drugic pa res, zacetna nesreca, BO ratalo.. Tko da ponavadi tudi ko me neka stvar res vrze s tira, mal pojamram in zivim dalje.. v upanju na boljsi jutri
Imas kaksno alergijo?
Imas kaksno alergijo?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jup. na cvetenje ne vem česa. ni ful grozno, je pa nadležno. pa na enega od adidas deodorantov. tisto je pa kr slabo, ker mi faca zateče in sem res boga. moje telo očitno ni pristaš cheap shit vonjav
______
koliko dni zaporednega žuranja si maksimalno izvedla?
______
koliko dni zaporednega žuranja si maksimalno izvedla?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Nisem "izvedla" sicer ampak izvedel sem en teden nepretrgoma dve leti nazaj na Krfu.
ponavljam
ponavljam
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov