Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Ne nujno, ker je smrt ljubljenega lika lahko tudi nekaj pozitivnega in ne le negativnega. Ne morem se spomniti katero knjigo sem nazadnje prebrala, ko sem bila prizadeta, da je ljubljen lik umrl, se pa spomnim katero knjigo sem nazadnje prebrala, ko mi je bilo v olajšanje, da je ljubljen lik umrl oziroma je bil tik pred umiranjem.
Te kaj prizadane, ko knjigo, ki te je navdušila, prebereš do konca?
Te kaj prizadane, ko knjigo, ki te je navdušila, prebereš do konca?
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Če lik ne umre, potem me ne prizadane nič. Kvečjemu imam bolj tisti grozen občutek, ko vem, da nebo več nadaljevanja ... sploh pri kakšni seriji. Nazadnje sem imela takšen občutek pri trilogiji Thoughtless, kjer so se liki lepo razvijali in odraščali skozi vse te tri knjige in potem, ko sem prebrala zadnji del, sem bila ono: ''kaaaaj? nič več Kellana?'' (glavni moški lik). Tak da ja ... to me bolj prizadane.
Drugače pa se spomnim, da me je malenkost prizadeto pustila tudi ena knjiga, kjer naj bi umrl moški lik, ampak se je potem izkazalo, da ni ... cliffhanger pač. In zdaj že zelo dolgo čakam na nadaljevanje.
Zakaj bereš? Zakaj nena?
Drugače pa se spomnim, da me je malenkost prizadeto pustila tudi ena knjiga, kjer naj bi umrl moški lik, ampak se je potem izkazalo, da ni ... cliffhanger pač. In zdaj že zelo dolgo čakam na nadaljevanje.
Zakaj bereš? Zakaj nena?
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ker je brat veliko boljše kot vsaka ostala druga vrsta spremljanja neke zgodbe. svet in osebe so najboljše, ko si jih ustvariš v svoji glavi po svoji meri. pa še sama zgodba je lahko najboljše povedana v knjigah. dober primer so filmi posneti po kjnjigah, ki so lahko skoraj točno po knjigi posneti pa so še kr lahko največ povprečni, medtem, ko je knjiga bla odlična.
ponavljam
ponavljam
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kr me premami internet.
Naj zelenjava?
Naj zelenjava?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Berem, sam ne tip literature, ki ga večina (ljudi moje starosti +/-).
Nosiš majice na kirih so glasbeniki, stripovski junaki, filmski liki.... ki so ti kul?
Nosiš majice na kirih so glasbeniki, stripovski junaki, filmski liki.... ki so ti kul?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Seveda, imam celo zalogo majic iz potovanj kjer so zastave, mesta, rock majice, majice iz filmov, stripovski junaki. To sestavlja 3/4 mojih majic
--------------------
Zakaj so Mumford and Sons nominirani v rock kategoriji?
--------------------
Zakaj so Mumford and Sons nominirani v rock kategoriji?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Because they rock (in ce je to ksn mtv award, kam pa naj jih po tvoje dajo?)
kaksna je tvoja trenutna posteljnina?
kaksna je tvoja trenutna posteljnina?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
LOTR, črna z liki.
Koliko vpliva nate dvig DDV-ja, kupuješ manj, več, enako kot prej?
Koliko vpliva nate dvig DDV-ja, kupuješ manj, več, enako kot prej?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Cimer, ko se včeraj ponoči ni hotel oglasit na telefon, da bi mi prišel dol vrata od bloka odpret, čeprav je še bedel in vedel, da bom vsak čas doma, ampak bi me raje pustil čakat ob treh zjutraj na prazni ulici
Kaj te je nazadnje razveselilo?
Kaj te je nazadnje razveselilo?
-
to poletje je/bo obarvano bolj s krajsimi oddihi, izletki, vikendi,.. ta teden pridejo na vrsto izola, split in kolpa, potem pa doooolgo nic, enkrat septembra se grem pa za kak vikend k babici pocrtat
zivis s starsi ali na svojem?
zivis s starsi ali na svojem?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]