Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Odvisno. Pisalna miza npr je popolnoma čista in urejena vsakič ko se lotim kej delat (je stara in grda, in je to edini način da je sprejemljiva zame). Ostalo pa me ne moti, ne sesam in drgnem tal vsak dan...
Tvoja definicija prijatelja.
Tvoja definicija prijatelja.
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Prijatelj je zame oseba, ki posluša, ampak zna tudi svetovat glede na tvoj karakter, da ti pove stvari v obraz, pa naj bodo pozitivne ali negativne. Prav tako je pomembna iskrenost, da si tam pa tam vzame čas zame (ni nujno, da se 5x na teden na kavice laufa), dovolj je 5minutni pogovor po telefonu. Prijatelj je oseba, ki te vzpodbuja in vztraja skupaj s tabo. Predvsem pa mi pojem prijateljstvo predstavlja ''dvosmerno ulico'' - oba se morata za ta odnos truditi in ga graditi ali zgolj obnavljati.
Ponavljam vprašanje
Ponavljam vprašanje
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Popolnoma iskrena oseba, ki ne olepsuje zadev ampak pove tocno tako kot misli. Pa tudi ce slisano ni lih najlepse slisat. Taka oseba, ki zna dolocene stvari zadrzati le zase. In taksna, ki jo lahko v primeru problema poklicem tudi sredi noci.
- - - - - -
koliko let sta porocena tvoja starsa?
- - - - - -
koliko let sta porocena tvoja starsa?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ne, ker nista več par že.... odkar pomnim.
S koliko domačimi ljubljenčki sobivaš?
S koliko domačimi ljubljenčki sobivaš?
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Zavestno in prostovoljno z nobenim. Se pa najde verjetno kak pajk za omaro, pa še kaka taka zadeva.
Verjameš v reinkarnacijo v stilu, da je naše bivanje in naša zavest samo ena izmed stopenj nekega daljšega (neskončnega) ciklusa? Razmišljaš kdaj o tej možnosti?
Verjameš v reinkarnacijo v stilu, da je naše bivanje in naša zavest samo ena izmed stopenj nekega daljšega (neskončnega) ciklusa? Razmišljaš kdaj o tej možnosti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov