Vprašaj me...#45

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 06. Jun. 2013 10:44

Jaz bi bla prej prizadeta in razocarana kot pa ljubosumna. In verjetno ne bi prav dolgo cakala, da se o tem pogovoriva. Kaj je razlog, zakaj nikoli ne grem z njim...

- - - - - - - - -

ponavljam
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 06. Jun. 2013 15:25

Zdelo bi se mi skrajno čudno, pa verjetno bi bila jezna in razočarana. In kot je rekla vesna, bi kaj kmalu sledil pogovor.

Fantov najboljši prijatelj te ne mara. Kaj storiti?
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 06. Jun. 2013 18:24

Najprej bi se vprašala, če sem mu jaz kaj slabega naredila oz rekla. Druga stvar pa je, da če bi mi bil on všeč bi se probala z njim malo več družit skupaj s fantom. Če pa še to ne bi zaleglo, bi mi bilo pa prav vseeno, je njegov kolega ne moj.

Kaj bi pa ti naredila?
"Life's a journey, not a destination."
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 09. Jun. 2013 17:24

Nevem če je možno da fant sploh je s tabo, če te njegov najboljši kolega ne mara :)

Zakon, ki prepoveduje popivanje na zunanjih javnih površinah.
Si za ali proti ?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 10. Jun. 2013 11:11

Absolutno za. Ko grem zjutraj po zvezdi in vidim vse tiste flaše, kozarčke in bruhanje in scalino nastlano po celem parku bi dala prebičat vse ki so bli prejšnji dan tam. Fuj in fej in sram jih bodi gnilobe, to zame ni vredno imena človek.

Ponavljam.
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Captain » 10. Jun. 2013 12:05

Sem za prepoved popivanja na zunanjih javnih površinah razen v času festivala. Naj še dodam, da to ne bi preprečilo t.i. scaline in bruhice po parkih, te namreč nastanejo z ali brez popivanja na javnih mestih ;)
---------------------

Zakon o prepovedi kajenja na zunanjih javnih površinah. (fiktivno)
Za ali proti?
Uporabniški avatar
OranGina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a OranGina » 10. Jun. 2013 14:31

proti...nisem kadilka, ampak c´mon, zdaj bomo uvedli pravila/zapovedi/prepovedi že za vse? mislim da s tem postajamo nekreativna družba, ki se ni več sposobna sama odločat....ampak samo sledi pravilom in navodilom nekoga.

legalizacija marihuane....za ali proti?
Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Captain » 10. Jun. 2013 16:29

Za. Pa je ne uporabljam, samo mislim, da bi bil princip proste izbire bolj učinkovit proti zlorabi kot pa prohibicija.

-------

Legalizacija prostitucije za/proti? :) Utemelji. :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 10. Jun. 2013 16:48

Absolutno(!) za! Ne vidim niti enega samega razloga proti. Niti enega. Seveda bi bilo pa tudi v tem poklicu nujno enako kot kjerkoli drugje: Starost nujno minimalno 18 let, podpis pogodbe, zaščita delavca, zdravstveno zavarovanje in tako dalje. Tako bi bila javna hiša pač podjetje kot katerokoli drugo.

Zanimivo vprašanje, ponavljam. Me predvsem zanima, če je kdo proti in zakaj.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 10. Jun. 2013 22:00

Tudi jaz sem za legalizacijo. Ne vidim v tem nič slabega, kvečjemu lahko na ta način polnimo naš že zapufan državni proračun. Seveda pa pod pogoji, ki jih je navedla že Abby.

Poznaš vse " frende", ki jih imaš dodane na facebooku?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 10. Jun. 2013 22:07

Ja, vse poznam osebno, in 90%je takih ki jih brez težav kliknem in rečem dve besedi z njimi. Je pa res da mam samo cca 200 dodanih :D

Ponavljam
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 10. Jun. 2013 22:10

Ne, ker imam dodane tudi virtualne pals iz enega foruma, kjer sem aktivna že dekado, pa so iz vseh možnih kontinentov in tud nekatere glasbenike, katerih fenica sm, da sledim novicam preko njih. Ampak vsekakor velja pravilo, da moram vedet kdo je oseba, preden potrdim prijateljstvo.

Si kdaj kupiš kaj zase, da se nagradiš za uspeh; če da, kaj si navadno privoščiš?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 10. Jun. 2013 22:34

Ja, ponavadi lak za nohte :D. Tokrat sem se pa skeširala za poletno laneno oblekico (sem nardila dva težka kolokvija v istem tednu! )

Kateri način vzgoje otroka se ti zdi primernejši: palica ali korenček?
Uporabniški avatar
OranGina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a OranGina » 10. Jun. 2013 22:39

ne, ni mi v navadi, da bi si kupovala stvari za nagrajevanje....nevem, niti ne pomislim nikoli. sam ponosna sem na sebe ob takih priložnostih. al pa ja, če lahk štejem med to... kava s prijateljico al pa s kom, ki mi veliko pomeni, da delim navdušenje... al pa da gremo na koktajčke/večerjo z družbo.

razvada/lastnost ki se je hočeš znebiti..
Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
Uporabniški avatar
OranGina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a OranGina » 10. Jun. 2013 23:00

opa Sarissima, sem te spregledala...sori

ja zdaj, če je korenček mišljen kot nagrada, torej da otroka motiviraš, da nekaj naredi....palica pa kot kazen, tepež v primeru da nečesa ne stori, potem sem bolj za korenček.
čeprav s tem verjetno tvegaš, da ga razvadiš, da dojame to kot podkupovanje in si misli "nekaj bom naredil samo v primeru, da dobim nagrado". Uf nevem, bi se dalo diskutirat.. Verjetno kombinacija obojega :D

razvada/lastnost ki se je hočeš znebiti..

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov