Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kadar sem pod stresom, vedno
Kako izgleda tvoje jutro, ce nimas nobenih obveznosti?
Kako izgleda tvoje jutro, ce nimas nobenih obveznosti?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Če sem doma, vstanem okoli osmih pripravim zajtrk in počakam da naši pridejo nazaj v hišo. Pojemo, potem se počasi odpravim počet kaj koristnega - pospravljat, prat cunje itd...
Če sem v lj enako spim do osmih, potem počasi vstanem, in ob kaki seriji pojem zajtrk/se dogovorim s kom da gremo skupaj na zajtrk. Potem pa normalno nadaljujem z dnevom (faks, grem h mojemu itd.)
Zanimivo vprašanje, ponavljam
Če sem v lj enako spim do osmih, potem počasi vstanem, in ob kaki seriji pojem zajtrk/se dogovorim s kom da gremo skupaj na zajtrk. Potem pa normalno nadaljujem z dnevom (faks, grem h mojemu itd.)
Zanimivo vprašanje, ponavljam
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Trudim se, da vstanem okoli osmih, čeprav mi včasih ne uspe in potegnem do devetih. Grem malo tečit ali pa doma malo telovadim. Se oprham in nekaj pojem. Potem ponavadi kaj ustvarjam ali pa počnem kaj drugega za svojo dušo (ker sem sama doma in imam mir), za tem pa počasi skuham kaj za kosilo, če je potrebno.
Ponavljam
Ponavljam
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
zdaj večino dni vstanem okrog 9ih, si naredim kavo in zajtrk, potem pa peljem psa na sprehod na bližnji hrib. če grem na kakšen dan na faks, vstanem že prej, recimo okrog 8ih. če pa grem delat, vstanem ob pol 7ih in si naredim kavo, se uredim in okroh 7ih odpravim od doma na delo.
še enkrat enako vprašanje:)
še enkrat enako vprašanje:)
You make me smile, please stay for a while
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Zbujam se okoli osme ure, najprej dam za jest živalim, potem si privoščim zajtrk v pojsli in dokrajčim nanizanko, ob kateri sem zaspala prejšnji večer. Sledi kava, umivanje zob, itd, sprehod s psičko za kako uro, potem pa grem ponavadi v mesto po fasngo, pa če se mi da še v fitnes. Pol je pa že kosilo.
Pucam pa vedno ob petkih popoldne, da mam frej sobotno dopoldne
Najljubši filmski zlikovec in zakaj?
Pucam pa vedno ob petkih popoldne, da mam frej sobotno dopoldne
Najljubši filmski zlikovec in zakaj?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
amm..a serija šteje.. Dexter, zato, ker...hmm..pač i connect on every level.
Kaj je zate največji znak neinteligence pri posamezniku?
Kaj je zate največji znak neinteligence pri posamezniku?
It was forever..but it didnt last long..
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Čustvena neuravnovešenost/biti kolerik =/= biti neinteligenten. V bistvu nekatere študije dokazujejo prav nasprotno: da so pogosto prav čustveno labilni/zelo občutljivi ljudje bolj inteligentni.
V šali, da nisem preveč OT in ker se zdaj ne znam najbolje izrazit: meni je znak, da je človek neinteligenten, če sms napiše brez ločil, ne da bi vsaj približno upošteval pravilno sintakso.
Ponavljam.
V šali, da nisem preveč OT in ker se zdaj ne znam najbolje izrazit: meni je znak, da je človek neinteligenten, če sms napiše brez ločil, ne da bi vsaj približno upošteval pravilno sintakso.
Ponavljam.
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
Meni je človek (pardon izrazu) idiot, če res ful prehitro sklepa, predvsem iz ekstremno majhnega vzorca na celotno populacijo; kot primer naj navedem: greš v neko tuje mesto, vidiš kaj pa vem 3 pripadnike islama in komentiraš: "v tem mestu so pa sami muslimani" ... ... kako lahko kdo to dela mi ni jasno...retardirano do amena. pa to sem povedal le enega izmed milijon možnosti, tudi na primer, se človeku zatakne čigumi in potem reče, da so orbit narejeni tako, da se jih ne da normalno žvečit ... omfg ... (pač trenutno se ne spomnim boljših primerov, ampak jih srečujem ves čas!)
to je meni eden izmed pokazateljev neinteligence ...
------------
ponavljam to zanimivo vprašanje.
to je meni eden izmed pokazateljev neinteligence ...
------------
ponavljam to zanimivo vprašanje.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Največji znak katere neinteligence? Matematično-logične, čustvene, jezikovne... ? http://www.educa.fmf.uni-lj.si/izodel/ponudba/1996/smuc/slavica.htm
Na neki globalni ravni je zame največji znak vsesplošne neinteligence recimo obnašanje Severne Koreje v zadnjem času.
Vprašanje: Kako si šel/šla preko sebe in svojih limit?
Na neki globalni ravni je zame največji znak vsesplošne neinteligence recimo obnašanje Severne Koreje v zadnjem času.
Vprašanje: Kako si šel/šla preko sebe in svojih limit?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Po res težki klinični depresiji sem si rekla: tak, punca, čas je, da greš nazaj v lajf in neki narediš iz sebe...pa sem uspešno zaključila prvi letnik, v drugem sem postala podpredsednica študentov, urednica študentskega časopisa, organizatorka brucovanja, tečaja češkega jezika, edina izbrana za Erasmus prakso v tujini ( tja sem hotela že leta in leta) in letos z 10-ko opravila diplomo ter pridobila še večjo naklonjenost dekana fakultete, ki mi je ponudil nadaljno sodelovanje. Bi rekla, da sem kar dobro opravila sedaj pa upam, da se bom še večkrat presegla na kariernem področju...
----
ponavljam vprašanje
----
ponavljam vprašanje
I am not an enigma, just a contradiction!
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Dala sem kri (sovrazim kri) in nehala jest sladkarije (obozujem sladkarije.)
kter mobitel imas?
kter mobitel imas?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Včeraj mi je zakurilo vrat in fris ko sem šel peš okoli ptujskega jezera.
-------------------------------
Vid in Pero, ti gresta na k?
-------------------------------
Vid in Pero, ti gresta na k?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]