Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
nujni obred. najraje sem, da mam jutro prosto in lahko v miru spijem turško kavo. no, to je tako redko, da bog pomagi. sicer pa v eni službi jo spijem pred službo, v eni pa v službi. na faxu iz avtomata. prelena sem, da bi vstala toliko prej da bi si doma skuhala in spila kavo.
s koliko prijateljicami približno se tedensko dobiš?
s koliko prijateljicami približno se tedensko dobiš?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
nekje 2-3. moje druženje precej variira iz tedna v teden, ampak nekje y 2-3 se redno videvam, pol je pa tu še 1.5 prijetelja recimo...
__
koliko prijateljic in prijateljev imaš? takih zaresnih.
__
koliko prijateljic in prijateljev imaš? takih zaresnih.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Če ne štejem nekega sorodstva, hm 2 prijatelci in 1 prijatelja. Tak zares, že vrsto let. Ostalo so pa vsi kolegi in kolegice, s kerimi se tudi tedensko in dnevno družim
Ti?
Ti?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
nas je 5 standardnih barab, ki se družimo v matični gostilni, če pa kdo manjka ga pa naslednič napijemo.
Punce sploh nimate resnih in pravih prijateljic. Od zunaj sicer delujete zelo povezano in kolegialno vendar pa je to zgolj navidezno. V resnici cel čas tekmujete med seboj in dostikrat porinete "best frendici" nož u hurbet ob prvi resni priliki (ponavadi je jabolko spora hud tip).
Ravno par dni nazaj sva se s kolegom čudila na dejanjem neke dečve. Pobereva dve ženski iz diskača in jih spraviva v avto, nakar si ena preveč privošči in se začne igrat z vozilom. Kolega popis*i in jo zabriše ven iz avta.Nekej se k.rči nato pa reče kolegici, da naj pride ven da bosta odšli. Tadruga dečva jo nemo pogleda, potem pa naju vpraša, če lahko gre z nama. Nož v hrbet. Seveda sva tudi njo zabrisala ven iz avta.
Koliko imate ženske pravih prijateljic, se lahko vidi po številu odprtih tem in postov z naslovom "Iščem prijateljico".
ponavljam vprašanje
Punce sploh nimate resnih in pravih prijateljic. Od zunaj sicer delujete zelo povezano in kolegialno vendar pa je to zgolj navidezno. V resnici cel čas tekmujete med seboj in dostikrat porinete "best frendici" nož u hurbet ob prvi resni priliki (ponavadi je jabolko spora hud tip).
Ravno par dni nazaj sva se s kolegom čudila na dejanjem neke dečve. Pobereva dve ženski iz diskača in jih spraviva v avto, nakar si ena preveč privošči in se začne igrat z vozilom. Kolega popis*i in jo zabriše ven iz avta.Nekej se k.rči nato pa reče kolegici, da naj pride ven da bosta odšli. Tadruga dečva jo nemo pogleda, potem pa naju vpraša, če lahko gre z nama. Nož v hrbet. Seveda sva tudi njo zabrisala ven iz avta.
Koliko imate ženske pravih prijateljic, se lahko vidi po številu odprtih tem in postov z naslovom "Iščem prijateljico".
ponavljam vprašanje
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ne vem, ene 3, po moje. Obeh spolov.
A gre tudi tebi na zivce mesanje anglescine in slovenscine v stilu "Pozor hud job" tam na desni (ja vem, adblock...)?
A gre tudi tebi na zivce mesanje anglescine in slovenscine v stilu "Pozor hud job" tam na desni (ja vem, adblock...)?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ful, ampak v forumskem slengu to še prerada počnem. najbrž zato, ker je moj internetni svet mešanica angleščine in slovenščine.
pri komunikaciji v živo se temu izogibam.
__
slovnična napaka, ki pri tvojem notranjem slavistu vzbudi srd (zbudi grammar nazija v tebi)
pri komunikaciji v živo se temu izogibam.
__
slovnična napaka, ki pri tvojem notranjem slavistu vzbudi srd (zbudi grammar nazija v tebi)
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
tudi jaz se tega izogibam, čeprav si tu pa tam privoščim kakšen "lej unga keta k po rufu klajmba...". Najbrž s takim stavkom za spis, več kot 2 ne bi dobil.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
V bistvu karkoli slovnično nepravilnega, od nepravilne rabe predlogov, do sklanjanja, vejic, ločil...
---
Praznuješ veliko noč(neseš butaro, dobiš/daš pisanko...)?
---
Praznuješ veliko noč(neseš butaro, dobiš/daš pisanko...)?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Absolutno, obožujem vse večje katoliške praznike
Ponavaljam
Ponavaljam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
nope. bom 1x probu najbrž, tko iz vse splošnga firbca, mi pa nč ne pomeni posebnga, tko da .. največkrat je to pač en-dan-več-za-prežvet...
------------------------------
a si imel/a kdaj priložnost bit v stiku z judovsko kulturo/vero? varjanta, da ste praznovali karkoli oni pač praznujejo ... od verskih praznikov do poroke ali biločesa ... če si kako je blo, če nisi a se ti zdi to neki tazga kar bi bilo zanimivo doživet, sprobat, glede na to da v Slo ni neki velike židovske populacije?
------------------------------
a si imel/a kdaj priložnost bit v stiku z judovsko kulturo/vero? varjanta, da ste praznovali karkoli oni pač praznujejo ... od verskih praznikov do poroke ali biločesa ... če si kako je blo, če nisi a se ti zdi to neki tazga kar bi bilo zanimivo doživet, sprobat, glede na to da v Slo ni neki velike židovske populacije?
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Ne, nisem. Sem se pa udeležila evangeličanskega obreda in mi je blo zanimivo, ker je blo čist drugačno vzdušje kot na eni povprečni katoliški maši.
Veren ali ne, a se ti kdaj zazdi, da obstaja neka višja sila? Da doživiš nekaj, kar ti racionalna pamet ne zna pojasniti?
Veren ali ne, a se ti kdaj zazdi, da obstaja neka višja sila? Da doživiš nekaj, kar ti racionalna pamet ne zna pojasniti?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ne vse je razložljivo, brez nekih nadnaravnih sil. razne danes neznane stvari so povsem logične, samo da (še) nimamo odgovorov nanje. kot npr. včasih niso vedeli kaj povzroča točo, zato so to označili kot božjo kazen ali kej podobnega.
ponavljam
ponavljam
hej norci
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
Do sedaj, še nikoli. Nisem prepričan, a naj bi to jemal kot nekaj pač nevtralnega/obejktivnega .. ali kot nekaj slabega/dobrega. Pač do sedaj še niti 1x nisem uporabil kake druge pojasnitve kot racionalne (v smislu: nisem se še nisem 'zanesel' na višjo silo). Sem pa doživel 'tiste' special trenutke, v katerih sem se počutil popolnoma odmaknjenega od realnega sveta ... podobno sanjam ... ampak konec koncev .. so bile le sanje ... nič česar se ne bi dalo razložiti ...
---------------------------
Ponavljam vprašanje.
---------------------------
Ponavljam vprašanje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov