Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Znam si zakrpat kaksno luknjo, pa kostume za pusta sem si zadnjih par let sama zasila - sicer bolj za prvo silo, ampak ok drugace pa sem precej storasta za te reci..
No, ko je lih clanek o tem tle pr strani: Prakticiras obiske wc-ja s frendicami, ko si zunaj, ali gres lahko sama?
No, ko je lih clanek o tem tle pr strani: Prakticiras obiske wc-ja s frendicami, ko si zunaj, ali gres lahko sama?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Dobra. Perfekcionisti dejansko naredijo nekaj iz sebe in svojega življenja. Js bi bla z veseljem perfekcionistka.
Zadnja kupljena rastlina: kaj in za koga?
Zadnja kupljena rastlina: kaj in za koga?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Mini palma - zame Je pa v fazi sušenja, tak da ja..
Znaš delat z otroki oz. najstniki?
Znaš delat z otroki oz. najstniki?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
hell no nimam nobene želje po kakršnikoli interakciji z otroki, odkar pomnim
--
na kaj(katero glasbo) si nazadnje plesala?
--
na kaj(katero glasbo) si nazadnje plesala?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
nek reggae.
imas kaksen tattoo? kako izgleda?
imas kaksen tattoo? kako izgleda?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ne, sem pa bila dolgo časa navdušena, da bi imela gekona na hrbtu med lopaticama, nekaj preprostega, črnega. Ampak nikoli se ni zdel pravi čas... Gekonček pa zato, ker ponekod po Aziji verjamejo, da prinaša srečo.
Ponavljam.
Ponavljam.
Zadnjič spremenil _patchouli_, dne 06. Mar. 2014 9:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Jjooj jaa kak dolgo tega že nisem delala. Vsepovsod, po gozdovih, po mestu, kjerkoli razen shoppinga. res kjerkoli, po več ur skupaj včasih. in na koncu kava . al pa kosilo. aja, pa še selfiijiii
ponavlam
ponavlam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
no, jaz delam to z eno prfuknjeno prijatlco. itak se zdaj čist malo vidima. po celi lublani sma ble sposobne lutat pa se kar nekje slikat pa se režat, cajt zabijat. zaj se dobima na vsake kvatre, raziskujema slovenijo. kar nekam se zavlečeva, prevoz.org, vlak, vateva in pol tam bluziva z zemljevidi, sediva na klopcah, iščeva kao znamenitosti, res lutava ko dve opici. sama pa rajši delam kaj koristnega, brez družbe mi ni zabavno.
zadnje potovanje. kam, kako dolgo, vtis?
zadnje potovanje. kam, kako dolgo, vtis?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Tajska, vsega 6 dni. Bilo je fajn, skoraj preveč žurersko, premalo ogledov. Par dni plaže, par dni Bangkoka. Komaj čakam spet!
Kolikšno je razmerje med ogledi oziroma aktivnostmi in izležavanjem na tvojih dopustih?
Kolikšno je razmerje med ogledi oziroma aktivnostmi in izležavanjem na tvojih dopustih?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jaz skorajda povsem ločim dopust od počitic. ni pa noben moj dopust izležavanje. brez bivcikla, loparov, žog,... potovanja so mi sama po sebi ena vlka avantura in vse vzamem kot aktivnost, tudi spoznavanje piv v gostilni recimo.
ker točno zdaj, ta moment delam plan za naslednje potovanje-darilo mi pomagaj kje najti cheap prenočišče. any ideas?
ker točno zdaj, ta moment delam plan za naslednje potovanje-darilo mi pomagaj kje najti cheap prenočišče. any ideas?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
standard- booking.com, hostelworld.com (meni obe TOP in preizkušeni), hostels.com
kampiranje- da/ne? zakaj?
kampiranje- da/ne? zakaj?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov