Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
mislim. zdaj če bi rekla ne, bi se zlagala (čeprav mi komercialna plat tega ni všeč). ni pa to neko načrtovanje. nič se ne dogovarjava vnaprej. 0. jaz sem fantu pripravla tako ljubko presenečenje, da mu je pač polepšalo dan pa eno čokolado sem mu kupla. sicer mu pa skoraj vsak teden primaknem kako malenkost, tak da to ni lih neke kar je 1x na leto. mene ne moti "praznovanje" valentinovega kot takega. bolj to, da določeni tipi (tudi ženske seveda) dejansko kupijo/podarijo kaj svojim za rojstni dan, božič in valentinovo. fail. totalen. no, jaz pa vsako leto dobim nekaj kar potrebujem. letos recimo hugo boss parfum. nujno rabla. fant mi pač nekaj kupi in ne odstopa (in to ne 3x na leto).
drugač bote pa več naredli za sebe, če se za vlko noč ne boste basali, kot če sovražite "praznik ljubezni".
zadnji izlet. kje? ocena 1-10.
drugač bote pa več naredli za sebe, če se za vlko noč ne boste basali, kot če sovražite "praznik ljubezni".
zadnji izlet. kje? ocena 1-10.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Absolventski izlet na Zakynthos, čista desetka!
Ravnokar sem prebral en članek na temo o porastu anksioznosti in depresivnosti pri mlajši populaciji našega prebivalstva. Kaj misliš kaj je glavni vzrok temu?
Ravnokar sem prebral en članek na temo o porastu anksioznosti in depresivnosti pri mlajši populaciji našega prebivalstva. Kaj misliš kaj je glavni vzrok temu?
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Tudi ne, ne doma ne med tednom v LJubljani, večino jih niti ne poznam, samo pozdravljam v liftu
Kater šport na ZOI ti je najbolj tečno gledati/spremljati?
Kater šport na ZOI ti je najbolj tečno gledati/spremljati?
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
na nobenega, ker sem moški in moški nismo sprogramirani da norimo za lepotci iz benda z družbenim statusom, sploh pa da ne norimo.
ponavljam
ponavljam
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
isti kraj. stalni plac, tako da vse zajebancije odpadejo. sam ključ, denar, par stvari pa to je to tam mi nič ne manjka, krasno je, za počet je tud marsikaj.. super je mi raznolikost ne pomen tok, bolj mi je všeč da vem kam pridem, poznam prostor kje je kej, okolico..
ponavljam
ponavljam
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov