Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Svinganje. Da odletijo že zadnje zavore in predsodki, da vidiš, da seks in ljubezen ne gresta (vedno)z roko v roki(za tiste, ki še vedno verjamejo, da je to dvoje pravljično povezano) in, da: v življenju lahko kljub resni zvezi seksaš še s kom drugim, kot s partnerjem do konca svojih dni . Je pa res, da pod starostno mejo 30 let še nisva dobila ponudbe od para. Kaj so vsi tako sramežljivi al kako ?
---
zanimivo vprašaje, ponavljam
---
zanimivo vprašaje, ponavljam
I am not an enigma, just a contradiction!
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kolkor mam rada svojga psa (in tudi vem, da bi bla hisa brez njega 'prazna') nikoli in nikdar ne bom nobene zivali enacila s cloveskim bitjem
ponavljam
ponavljam
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
živali nimam mam pa 3 cimre, kar mi pomenijo zelo podobno
Ponavljam...
Ponavljam...
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ubistvu sploh še nikoli nisem imela hišnega ljubljenčka, ker imajo/so imele vse naše živali mesto zunaj in nikakor v hiši (izjema je zlata ribica ki smo jo meli 100 let nazaj). Tako da so živali zame živali, če pa bi delila življenjski prostor z živaljo, verjamem, da bi ta sčasoma postala kot član družine.
Misliš, da si dober človek?
Misliš, da si dober človek?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Ja, čeprav ni bla faza ampak za cela 4 leta pač način življenja .
Tvoj vzornik in zakaj?
Tvoj vzornik in zakaj?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Hmmm, ka vem... moja mama najbrž. Ker je dosti bolj žilava, kot deluje in ker je v življenju doživela marsikaj, stvari o katerih drugi sploh razmišljajo ne, da bi se jim lahko pripetile, in vse sfolgala in se vsakič znova pobrala. Js se ful rada družim v svojo mamo drugač
Katere igre s kartami znaš vse igrat (da poznaš pravila in da dobro špilaš)?
Katere igre s kartami znaš vse igrat (da poznaš pravila in da dobro špilaš)?
-
Tarok in briškula zelo dobro, remi in ostale "otroške" igre ala enka in osel in take fore bi tudi šlo
Zabavno, ponavljam!
Zabavno, ponavljam!
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
remi, šnops, ruski šnops, tarok sem vedla nekoč ampak bi mogla probat spet da bi se spomnila, enka, črni peter, lažnivec, te otroške še kere, pa računalniške vse če štejejo (pasjansa, pajek, srca..)
ponavlam
ponavlam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Enka, osel, crni peter ( ) remi, briskulo nek na pol, laznivca bi mogla pocekirat pravila spet..
prvi napis, ki ga preberes, ce pogledas okrog sebe? (komp ne steje)
prvi napis, ki ga preberes, ce pogledas okrog sebe? (komp ne steje)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov