Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz ne, ker ne maram tega, moja starša jih pa naredita, ja. Jaz sem pa imela vedno bolj običajno kosilo.
Najboljši obrok, kar si ga kdaj jedla (ali pa vsaj nekaj res res dobrega )?
Najboljši obrok, kar si ga kdaj jedla (ali pa vsaj nekaj res res dobrega )?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Biftek v Steak housu, eno poletje na Hvaru.
Vse je bilo super: hrana, ambient, razpolozenje, osebje...ne vem ce sem bila ze kdaj delezna tako vrhunske postrezbe kot takrat. In dvomim, da se kdaj bom...
- - - - -
za kateri trenutek v zivljenju lahko reces, da ti je obrnil lajf totalno na glavo?
Vse je bilo super: hrana, ambient, razpolozenje, osebje...ne vem ce sem bila ze kdaj delezna tako vrhunske postrezbe kot takrat. In dvomim, da se kdaj bom...
- - - - -
za kateri trenutek v zivljenju lahko reces, da ti je obrnil lajf totalno na glavo?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Trenutek iz leta 2012, ko sem dojela globino težav s starši.
Zakaj jz prvič slišm, da se na dan novega leta je sarme? Zakaj se jejo na dan novega leta sarme?
Zakaj jz prvič slišm, da se na dan novega leta je sarme? Zakaj se jejo na dan novega leta sarme?
It was forever..but it didnt last long..
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Pojma nimam, ampak to definitivno ni klena slovenska tradicija .
Pri nas je za praznike krača pa pečenice
(klena slovenska ) jed, ki izhaja iz tvoje regije/domačega kraja? Jo znaš pripraviti?
Pri nas je za praznike krača pa pečenice
(klena slovenska ) jed, ki izhaja iz tvoje regije/domačega kraja? Jo znaš pripraviti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Loška medla Znam sicer narest, ampak kašo rajš kot z moko zgostim s krompirjem. Omnomnom No, moja mami prav, da je za moje konce značilen tud japčnk (jabčnk, ne vem kuko napisat. je pa to v bistvu samo jabolčna čežana, zgoščena z moko).
Alkoholna pijača, ki jo najbolje pripravite na tvojem koncu?
Alkoholna pijača, ki jo najbolje pripravite na tvojem koncu?
-
Obožujem pico in bi jo lahko jedla pet dni v tednu. Najboljša do zdaj mi je pica Črna, ki ima namesto pelatov namaz iz črnih oliv, mozzarelo, kuhan pršut, črne olive in gobice, včasih pa si za razvajanje zraven naročim še sušene paradižnike.
Ponavljam
Ponavljam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Mojo, ki jo spečem doma, ker ne najdem nikjer (dobre) veganske pice.
Zadnji vic, kateremu si se ful nasmejal/a?
Zadnji vic, kateremu si se ful nasmejal/a?
-
trust - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2012
Učiteljica sprašuje otroke, kako so prišli na svet. Metka pravi, da jo je prinesla štorklja, Anže je rekel, da ga je prinesla teta iz Amerike, Vanja je rekla, da so jo kupili v trgovini. Janezek pa vpraša: ''Učiteljica, kaj tisti, ki že seksamo, lahko gremo ven iz razreda, da ne poslušamo teh neumnosti?!?''
Kdaj si nazadnje gledal kakšen star še črno-bel film?
Kdaj si nazadnje gledal kakšen star še črno-bel film?
-
Mislim, da še nikoli.... Kar se filmov tiče mam zelo mainstream okus . V bistvu pa najrajši gledam risanke .
Ponavljam
Ponavljam
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Hmm mislim da je bila to Vesna ali pa Ne čakaj na maj cca 3-5 let nazaj, moram priznati da jih res ne gledam, kakega starega ČB ameriškega pa pomojem e nikoli nisem pogledala..... hmm punica slabo tole a ?
ponavljam
ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
ne vem kdaj tocno nazadnje, ker sem ga ze miljonkrat pogledala, sploh v bozicnem casu. res priporocam
V letu 2014 bom... ?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
naredil 10 pull upov, pretekel mali maraton, šel v Vietnam, šel na tečaj salse, preselil na svoje, diplomiral, šel za dva tedna v Bohinj
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov