Vprašaj me...#45

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Captain » 29. Dec. 2013 1:07

Ko sem bil še v najstniških letih: da nekaj malega; danes nikakor. Zdi se mi dobesedno zapravljanje denarja za neumnosti, zapovrh pa so živali in kakšni otročki zelo prestrašeni, kadar poči kakšna reč. Mi je pa prirejen ognjemet, recimo z glasbo v ozadju, lep za vidit - kot neko umetniško delo! :)

--------

Ponavljam.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Dec. 2013 1:44

včasih sem, kakšne rakete, baterije, da je bilo mal zabave (sploh če se je prevrnila :D ) zdaj pa ne več. petard pa nisem nikoli, brezveze. edin zabavno pri petardah se mi zdi če kakšno staro stvarco razstreliš ki bi šla itak v smeti, pa stran od ljudi.. sam smo tudi to že prerasli i guess.

mi je pa lepo pogledat ognjemet :) edin na živce mi gre ko neha ravno ko ugotovim kje je in priletim do okna.

ponavljam
hej norci :)
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 29. Dec. 2013 8:32

Že od nekdaj ful proti, se mi zdi dobesedno v zrak vržen denar, živali se bojijo pokanja, ko sem bla mlajša, in so glavni frajerji na šoli metali puncam petarde pod noge, sem trepetala tudi js. Da ne omenjam škode, ki jo pirotehnika vsako leto naredi na lastnini in ljudeh.
Ognjemete toleriram, kak "profesionalen" ognjemet z veseljem pogledam, to je pa tudi to.

Kako je okrašeno vaše stanovanje, hiša?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 29. Dec. 2013 9:29

Tukaj nič, je december nekako šel mimo nas, kljub načrtom, da okrasimo hišo z lučkami. Doma starši imajo pa isto plastično smrekico, kot jo imamo že od kar pomnim, z večino okraski iz mojega otroštva (nekaj takih, ki sva jih s sestro sami izdelali), s ful lepim steklenim ptičkom na eni izmed zgornjih vej... :hearts: Samo lučke so nove od lani, ker jih je zajec pregriznil. Samo jaz vidim to edino preko skypa :cry:

Ponavljam
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Punica granatum » 29. Dec. 2013 11:44

V študentskem stanovanju imamo umetno smrekico na hladilniku, ki je letos okrašena z lučkami, rdečimi gardenami in podstavki za pivo (tak črno rdeče zelena kombinacija), in pa po kuhinji imamo še en komplet lučk pod stropom speljan :) Drugo pa ne

Ponavljam :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 29. Dec. 2013 11:44

Samo smrekico, za kiro sn mislla kak fajn da sn jo okrasila, nakar mi je mačka dala hitro vedet, da jo nisem. So she redecorated it for me.

Imaš profil na Twitterju?
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 29. Dec. 2013 11:51

Nimam.

Prvi večji plan/cilj, ki ga načrtuješ uresničit v 2014?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Captain » 29. Dec. 2013 13:47

Preživet pol leta, 10.000 km stran od doma, praktično sam v tujem delu sveta in uspešno prestati študij in ostale naloge v tistem kraju. Bo kar zanimivo.. :)

--------------------

Tvoj do sedaj najboljši DIY izdelek? :) (in po želji: komu si ga podaril/a?)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 29. Dec. 2013 14:41

Bivšemu fantu sem naredila figurico Nazgula (ker nisem mela keša za pravo) in je izpadla ful dobro. Še zdej sm ponosna na to kreacijo.

Najljubši pesnik in zakaj?
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 29. Dec. 2013 19:51

Ivan Minatti od naših, od tujih vrjetno kar Robert Frost.

zato in zato

lušno, ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 29. Dec. 2013 22:29

Domač: Feri Lainšček, tuj: E.E. Cummings.

Kaj vse se nahaj v tvoji torbici?
The world is as you are.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 29. Dec. 2013 23:30

kaj maš v denarnici? opiši vsako kartico, kolko gotovine, kere slike, računi, vse :)
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 30. Jan. 2014 11:47, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 29. Dec. 2013 23:37

Ok, od začetka: bančno kartico, kartice za popuste: spar, tuš, tw, merkur, ma polno jih je, zdravstvena kartica, osebna, vozniška, prometna, študentska, davčna, vizitka od steklarstva, kartica za zbiranje točk, slike: mami, sestra, kolegica, pes, nekaj drobiža in bankovec za 10€, nekaj računov, kartonček za darovanje krvi, to pa mislim da je res to.

Katero serijo trenutno spremljaš?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 30. Dec. 2013 0:22

Cakam na Big Bang Theory, himym, Shameless in Game of Thrones, na novo (oz no, lih hodim proti koncu) sem zacela gledat New Girl. Ko to koncam pa bo padlo kej novega.. Sherlock najbrz, itak je kratek. :)

ti?
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 30. Dec. 2013 9:55

himym, the big bang theory, modern family, new girl, parks and recreation, american horror story. to je pa to pomoje trenutno :)

vsaj ena novoletna zaobljuba za 2014? :)
You make me smile, please stay for a while :)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov