Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Najbolj odbija me zoofilija. Res, ne bi v sto letih mogla bit npr. s tipom, ki bi mu blo to kul.
Prav fetiša kot fetiša pa nimam nobenega oziroma mi ni nobeden ''privlačen''. So stvari ki so mi pri sexu ful v užitek, ene ki so mi tako-tako in ene, ki mi sploh ne pašejo, ampak ni pa nič od tega fetiš.
Zadnji poslušan glasbeni album?
Prav fetiša kot fetiša pa nimam nobenega oziroma mi ni nobeden ''privlačen''. So stvari ki so mi pri sexu ful v užitek, ene ki so mi tako-tako in ene, ki mi sploh ne pašejo, ampak ni pa nič od tega fetiš.
Zadnji poslušan glasbeni album?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
nisem ravno prižiga videla, čeprav sem bla v centru LJ. neako sem spregledala sem hotla it čez prešerca potem in je blo nemogoče, tako da sem se obrnila in šla vse naokoli. ni ravno my cup of tea vsa ta gužva.
____
kako nate vpliva vsa ta praznična norija?
____
kako nate vpliva vsa ta praznična norija?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Se ji kr nekak prepustim. Rada mam lučke, da se vse sveti, blešči. Tudi štanti niso slabi s kuhanim. Ne maram pa daril in obdarovanj. Veseli december je vedno precej vesel in žurerski. Nekak ne morem bit slabe volje pri vseh teh kičastih stvareh.
tvoje mnenje o veselem decembru?
tvoje mnenje o veselem decembru?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Obožujem vsa praznovanja z družino/prijatelji. Najbolj so mi pa no-go božični koncerti. Božič je pač družinski praznik, ne pa dan ko se ga nažgeš da ne veš zase na nekih drugorazrednih cover bandih...
Oseba, na katero si zelo ponosen in zakaj?
Oseba, na katero si zelo ponosen in zakaj?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Na mojo mamo. Ker je ogromno dosegla v življenju z lastnim delom, odrekanjem in navkljub temu, da je imela težko življenje, svojih tegob ni prenašala na ostale ampak se je borila kot lev.
Pa trenutno tud na sestriča, ki je letos šel na faks, pa je taka bolj labilna oseba, ampak je (zaenkrat) stvar vzel zelo resno in žanje lepe rezultate.
Dobiš za Miklavža kakšno darilo?
Pa trenutno tud na sestriča, ki je letos šel na faks, pa je taka bolj labilna oseba, ampak je (zaenkrat) stvar vzel zelo resno in žanje lepe rezultate.
Dobiš za Miklavža kakšno darilo?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Po kuhanem vinu!
Na katero fizično bolečino si najbolj občutljiv/a (npr. glavobol, zobobol,.... kaj je tisto, kar se ti zdi da ''najbolj boli'')?
Na katero fizično bolečino si najbolj občutljiv/a (npr. glavobol, zobobol,.... kaj je tisto, kar se ti zdi da ''najbolj boli'')?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
+
diploma, resna zveza postaja še bolj resna, bila sem na skoraj vseh malo jačih vodnih toboganih po Sloveniji
_
ne dobim službe, nisem šla na morje, izgubila sem lasten avto
---
katero revijo si nazadnje z užitkom prebrala?
diploma, resna zveza postaja še bolj resna, bila sem na skoraj vseh malo jačih vodnih toboganih po Sloveniji
_
ne dobim službe, nisem šla na morje, izgubila sem lasten avto
---
katero revijo si nazadnje z užitkom prebrala?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Metal Hammer.
Rabiš zjutraj spit kavo, da lahko začneš dan?
Rabiš zjutraj spit kavo, da lahko začneš dan?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
kavo pijem samo.. hja, na kavicah. al pa ce mi res rabi.
ponavljam vprasanje od prej: top in flop dogodki v 2013?
ponavljam vprasanje od prej: top in flop dogodki v 2013?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov