Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Italijanska. Brez pašte, njokov, sušenih paradižnikov, bazilike in ostalega okusnega in visokokaloričnega bi bilo moje življenje brez smisla
Ponavljam!
Ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Srbska hrana, njam...burek, čevapi, kajmak, prebranec, ... ni konca, sploh
No, potem nekje pa pride italijanska s svojimi testeninami , siri, ...
Kako je izgledala tvoja najbolj fail frizura v oš ali sš?
No, potem nekje pa pride italijanska s svojimi testeninami , siri, ...
Kako je izgledala tvoja najbolj fail frizura v oš ali sš?
The world is as you are.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
konc oš sm se pobarvala v blond
ponavljam
ponavljam
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
limonado, ledeni čaj, jabolčni sok, včasih coca colo.. kozarec vode samo če nas je več in imajo velika naročila, da se mi kelnar ne smili toliko, je pa najbolš ker najbolj odžeja pa še zastonj je
če se ga grem pa napit pa spijem 2 ali celo 3 pire!! YOLO! ampak se malokrat zgodi da se tok v alkoholu utapljam
ponavljam
če se ga grem pa napit pa spijem 2 ali celo 3 pire!! YOLO! ampak se malokrat zgodi da se tok v alkoholu utapljam
ponavljam
hej norci
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Okrog 70 eur, ampak bom verjetno manj. Letos bodo za večino popolnoma home made darila .
Kaj meniš o obdarovanju prijateljev in družine decembra?
Kaj meniš o obdarovanju prijateljev in družine decembra?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz imam ful rada obdarovanja na splošno, ne samo decembra. Rada izbiram/izdelujem darila in mi je res lušten občutek, ko nekaj podariš nekomu. Sem pa strogo proti ogromnim vsotam, ki so preko mojega budžeta. Ok, če vem, da si nekdo nekaj reees želi, dam tudi malo več, pa kaj, si bom pa kak pulover manj kupila. Ampak pri mojih darilih gre ponavadi za pomen, ne za vrednost.
Koliko ljudi približno boš letos obdarovala?
Koliko ljudi približno boš letos obdarovala?
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Z družino, najboljšo prijateljico in puncama od bratov si izmenjamo darila, potem pa kako sladko malenkost dam še kakim dobrim kolegom, ko gremo na kako pijačko proti koncu leta.
ponavljam
ponavljam
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Se ne obdarujemo.
Kaj te najbolj sprosti kadar si preveč razburjena?
Kaj te najbolj sprosti kadar si preveč razburjena?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov