Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
prejšnjega, malo preden sva zaključila. z zdejšnjim. ampak ni blo neki hard core. malo sem se nažgana ljupčkala.
__
kateri komad te spravi v dobro voljo?
__
kateri komad te spravi v dobro voljo?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
I am not an enigma, just a contradiction!
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Mislim, da še nisem kupil rabljenih oblačil. Sem pa kot otrok dobil kar nekaj cunj od sestrične
Daruješ revnim, podariš evro klošarju?
Daruješ revnim, podariš evro klošarju?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Odvisno.. Kralja ulice kupim skor vsak mesec, pa pustim kak evro vec.. pa ce me pred trgovino kdo prosi, in mam kak kovanec v zepu tud dam. Super neprijetni so mi pa tejle showi, ki jih eni izvajajo (npr. tista baka ki je zadnje pol leta po centru ljubljane - en dan laufa za tabo pa joce, naslednji dan ma kr polomljene noge, tret dan se vrze na tla sred copove pa histericno tolce po tleh (in vmes vsake 10sek cekira, ce jo kdo sploh gleda).. tudi tejle beraci z otroki, ne vem, mal mam predsodkov glede tega (razne zgodbe o mafiji z berastvom, itd..). Torej - po obcutku.
kaj najveckrat jes za zajtrk?
kaj najveckrat jes za zajtrk?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ko sm končala faks in iskala prvo redno službo. V treh mesecih sm nabila 10kg odvečnega sala sam zato ker sm bla skoz doma v trenerkah in se smilla sama seb in jedla sam šrot (đank fud, smokije, čipse, čokolade).
Kako je ime tvojim domačim živalim?
Kako je ime tvojim domačim živalim?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Klaus in Lola
---
za kateri kos garderobe lahko rečeš, da ti nikakor ne pristaja?(npr. nekaterim klobuki sploh ne pašejo...)
---
za kateri kos garderobe lahko rečeš, da ti nikakor ne pristaja?(npr. nekaterim klobuki sploh ne pašejo...)
I am not an enigma, just a contradiction!
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Sončni špegli.. Dejansko se mi zdi, da mi nobeni špegli ne sedejo.. Mogoče edin tašportni, ampak s temi ne gre po centru špancirat
Ponavljam
Ponavljam
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
3/4 hlače itak, ker sem bolj mala in mi naredijo tak kratke noge :s
Za keri kos garderobe lahko rečeš, da ti res super paše? (meni npr klobuk)
Za keri kos garderobe lahko rečeš, da ti res super paše? (meni npr klobuk)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov