Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Rinoplastika.
Imaš kakšen talent, za katerega si ga ne upaš širše predstaviti, ker se ti zdi, da v njem nisi dovolj dober/dobra?
Imaš kakšen talent, za katerega si ga ne upaš širše predstaviti, ker se ti zdi, da v njem nisi dovolj dober/dobra?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
nič kaj dosti. hočem samo delat kar me veseli za plačilo primerno moji izobrazbi. več mi pomeni vsako leto 1x potovanje, 1x morje, 1x smučanje .. in vse ostalo ter preživljanje prostega časa kakovostno, kot pa stremenje za za kariernimi uspehi.
zadnji sms ki si ga prejela. od koga, kdaj in kaj?
zadnji sms ki si ga prejela. od koga, kdaj in kaj?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Jaz tudi poleti, ko sm se zapletla v povodec ko sm šetala psičko in pristala tam, kjer si nisem želela. (Pa še neko trnje je blo poleg, za češnjo na vrhu).
Na koncert katerega glasbenega izvajalca si ful želiš it, pa še nisi imel/a priložnosti?
Na koncert katerega glasbenega izvajalca si ful želiš it, pa še nisi imel/a priložnosti?
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
Vse od nemogočih želja kot so: G'n'R, Pink Floyd, ACDC, The Beatles, Ray Charles, ... (še cela kopica )
do možnih, kot bi bili: Michael Bublé, RHCP, Manic Street Preachers, Bijelo Dugme, Plavi Orkestar, ... (tudi tu jih je še cel kup )
--------------------------------------
Kulsko vprašanje, ponavljam!
do možnih, kot bi bili: Michael Bublé, RHCP, Manic Street Preachers, Bijelo Dugme, Plavi Orkestar, ... (tudi tu jih je še cel kup )
--------------------------------------
Kulsko vprašanje, ponavljam!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Niti najmanj. Sploh glede na to, da neki dlak še s sabo prnesem na cotah.
Na cca. koliko koncertov greš letno?
Na cca. koliko koncertov greš letno?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Na prav koncert kot sam malo. Nekoliko več (če se to sploh šteje) ko gremo žurat, ker vedno nekdo nastopa
Se kdaj dereš? Npr da te nekdo razjezi itd? (štej tiste, ki te dejansko razjezijo, ne npr stranke v trgovini, ko ne moreš odreagirati kot bi odreagirala doma).
Se kdaj dereš? Npr da te nekdo razjezi itd? (štej tiste, ki te dejansko razjezijo, ne npr stranke v trgovini, ko ne moreš odreagirati kot bi odreagirala doma).
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]