Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Šole nimam več, se pa učim splošno o marketingu (ok, to ni čisto iz lastnega interesa, ampak službeno) ter bengalščino pa še Freuda sem začela spet po malem študirat.
Kaj se ti je bilo na faksu/v šoli najbolj bedno učit?
Kaj se ti je bilo na faksu/v šoli najbolj bedno učit?
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Trenutno se učim nemščino.
Pa ti?
EDIT: Šele zdaj vidim, da si me prehitela. Najbolj mi je bila bedna definitivno fizika, pa tudi slovenščina (predvsem književnost, domača branja... meeeh).
Kateri predmet ti je povzročal največ težav v srednji?
Pa ti?
EDIT: Šele zdaj vidim, da si me prehitela. Najbolj mi je bila bedna definitivno fizika, pa tudi slovenščina (predvsem književnost, domača branja... meeeh).
Kateri predmet ti je povzročal največ težav v srednji?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ne. k sreči nimam TVja (no, tu sreča ni imela opravka s tem), tako da niti nimam možnosti, da bi odklopila možgane in pogledala katerega o teh sranj. če je pa kje TV prižgan pa pač bulim in se čudim. sej za to pa so.
___
ti? in kateri resničnostni šovi so sploh aktualni zdej?
___
ti? in kateri resničnostni šovi so sploh aktualni zdej?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
teh šovov zdaj je ful. gostilna - gledam včasih usput (pomeni, da delam za fax al pa za za šiht in je zraven prižgano- hecno, meni osebno res hecno), neki top ne vem kaj ko so so prijavle neke kao lepe sleš kariera girls (gledala uvodno oddajo in to ni za verjet kašne to hodijo oblečene, namalane, ne znajo govorit, ne znajo njente - potem nisem več nikoli gledala). pol sem zadnjič slučajno vidla še nekega kmeta, ki išče the one - patetično totalno, vsaj zgledalo je). to je to o aktualnih šovih kar sem na tekočem.
halloween da ali ne? zakaj?
halloween da ali ne? zakaj?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ja, ker mi je všeč stara poganska ideja o Samhainu. Ja, ker se navezuje z grozljivkami, ki so meni priljubljena tema. In ja, ker se lahko maskiram in žuram hkrati, totally my thing Trikrat JA, Halloween gre v nalsednji krog in js komi čakam ''naš'' parti ker mama s kolegico že super skupinsko masko naštudirano
Katere droge si že vse poizkusil/a? (Pa če nisi nobene, ne odgovarjaj za brezveze).
Katere droge si že vse poizkusil/a? (Pa če nisi nobene, ne odgovarjaj za brezveze).
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
V splošnem ali trenutno? Trenutno zato, ker se poskušam na vse načine zamotit preden se lotim glancanja stanovanja, v splošnem pa zato, ker med poplavo bedarij občasno naletim na kako temo, ki mi da misliti
Kemični/svinčnik/pero. S čim pišeš navadno pišeš in zakaj?
Kemični/svinčnik/pero. S čim pišeš navadno pišeš in zakaj?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
s svincnikom, ker kemike vedno cudezno zgubim.
je kaka stvar, ki jo iz studentskega futra zberes ven?
je kaka stvar, ki jo iz studentskega futra zberes ven?
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
lol tole s tamponom wtf
žvečilni gumiji! jih mam vedno sabo, in kr dost žvečim..nekako sem navajena čeprov so nam v OŠ skos govorl, da nam bojo naredl lukno v možganih
si imel/a že kdaj slabe izkušnje s kitajsko hrano? s tem mislim na kakšne prebavne težave ali kaj podobnega
žvečilni gumiji! jih mam vedno sabo, in kr dost žvečim..nekako sem navajena čeprov so nam v OŠ skos govorl, da nam bojo naredl lukno v možganih
si imel/a že kdaj slabe izkušnje s kitajsko hrano? s tem mislim na kakšne prebavne težave ali kaj podobnega
You make me smile, please stay for a while
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz sama ne, moj dragi pa. Je naročil lignje, čeprav sem mu odsvetovala, in ga je že v avtu začelo "šraufat", ko sva pa doma stopila čez vrata, je pa že letel na wc in ga kar nekaj časa ni bilo ven
Tvoj zadnji projekt DIY?
Tvoj zadnji projekt DIY?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov