Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
Pomembna mi je splošna razlgedanost in pa odprtost do novih spoznanj. Se pa nikakor ne strinjam, da bi morala biti iz enakih področij, namreč mene bi prav dolgočasilo, da bi iz stroke poslušal še doma, oh jej. Dosti raje slišim kaj novega ali pa nekaj iz druge perspektive in morda kdaj celo iz druge stroke dobim idejo za delo v svoji lastni.
------------------------
Če imaš hudo "prekrokano noč", ali se zjutraj potrudiš in greš na fax/delo, ali raje ostaneš doma, saj tako ali tako boš spal/a, ko prideš tja?
------------------------
Če imaš hudo "prekrokano noč", ali se zjutraj potrudiš in greš na fax/delo, ali raje ostaneš doma, saj tako ali tako boš spal/a, ko prideš tja?
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Ne pijem ravno pogosto.
Ali te bolj odbijajo preveč ali premalo samozavestni ljudje?
Ali te bolj odbijajo preveč ali premalo samozavestni ljudje?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
preveč. tisti nesamozavestni so itak skos tiho in se mi smilijo na nek način. tisti polni samih sebe so pa - užas no. saj ne da mi je pred 5 minutami se končno spokala ena taka stranka. ko se ma za nekaj, se po telefonu vmes hvali nekomu tako na glas, da jo je po moje slišala cela ulica, vmes meni tišči kaj je za naredit kot da sem njen suženj, brez olike... in ker je firbčna da bo okoli padla me vpraša kaj sem študirala al kaj študiram - no po mojem odgovoru (ker sem nalašč povedala vse svoje kompetence) je bla tiho ko miš. uh, privat daleč stran od takih ljudi, ker mi pijejo energijo, ki jo nujno rabim. v službi pa samo "ja, gospodična" in "seveda, ni problema", ker na koncu itak skuži kaki gnoj je. sem se razpričala...
kaj je / bo vrhunec tvojega današnjega dne?
kaj je / bo vrhunec tvojega današnjega dne?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
po 5 dneh se bom usral. Upam.
Kdaj in kje po LJ bodo glavni bruc eventi?
Kdaj in kje po LJ bodo glavni bruc eventi?
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Enkrat začetk decembra je bil ponavad bruc na gospodarcu, sicer so pa faksi že začel s spoznavnimi žuri (ponavadi kakšna emonska klet, top, bivši bakus, tisti bolj orto na metelkovi itd). Google it!
Najbolj trapasta nadaljevanka ever?
Najbolj trapasta nadaljevanka ever?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
s slovensko glasbo ni nič narobe, ker imamo goorooo vrhunskih izvajalcev. težko bi zdaj določla enega al pa dva, jih je precej. na hitro z glave Siddharta, Tinkara Kovač, Manouche, Vlado Kreslin, Zakonca Izmajlov, Adi Smolar, en kup garažnih bendov,... in še in še. narobe je s slovenc(eljn)i, ki po večini živijo za veselice, masovne saška lendero koncerte, oktoberfešte, vinotoče in podobne "prireditve", kjer štejejo samo litri.
kakšna je po tvoje razlika med izmišljanjem in laganjem?
kakšna je po tvoje razlika med izmišljanjem in laganjem?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Izmišljanje je vrsta laganja, izmišljuje si otrok, odrasel pa laže, ker že zna povsem razmišljat s svojo glavo.
ponavljam
ponavljam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
sweety87 - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2008
- Kraj: pod svobodnim soncem
Izmišljujejo si tisti, ki niso zreli, ki ne ločijo med lažjo in resnico oz hočejo povedati prirejeno resnico ali pa laž.
Laž je pa laž.
Kakšna bi bila tvoja reakcija, če bi tvoj partner gojil določena čustva do svojega prijatelja/ice?
Laž je pa laž.
Kakšna bi bila tvoja reakcija, če bi tvoj partner gojil določena čustva do svojega prijatelja/ice?
"Life's a journey, not a destination."
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Redko dobim darilo, ki mi ni všeč. Dam pa skoraj vedno tudi sam neke namige, kaj potrebujem.. Sicer me pa vsi poznajo in vejo kaj mi je v katerem trenutku prioriteta.
Ko sem bil mlajši pa smo ta darila dajali naprej drugim otrokom..
Ti več pomeni nabran šopek travniških rož ali šopek iz cvetličarne (če ti ga partner podari za neko priložnost recimo)?
Ko sem bil mlajši pa smo ta darila dajali naprej drugim otrokom..
Ti več pomeni nabran šopek travniških rož ali šopek iz cvetličarne (če ti ga partner podari za neko priložnost recimo)?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]