Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Padec po unih vijugastih stengah v kmsju. po kolenih.
tvoja?
tvoja?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Izbiram med zlomljeno podlahtjo (obe kosti) ob padcu iz vrtljivega stola in med zvitim/nalomljenim prstom na nogi ko sem z vodno pištolo v mokrih kroksih hotela pregnati sosedove kokoši z vrta.
Ponavljam
Ponavljam
The world is as you are.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ne, ko sm šla na en ornk tek pa sm se pogrejla.
Največja ''cvetka'' ki si jo izustil/a ali napisal/a na faksu (al pa v srednji) na izpitu (testu)?
Največja ''cvetka'' ki si jo izustil/a ali napisal/a na faksu (al pa v srednji) na izpitu (testu)?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
imeli smo predavanje pri informatiki v veliki dvorani v prvem letniku ekonomije, pa je bilo pretvarjanje dvojiških, itd. števil....pa je prof. vprašal kdo zna to zračunati, jaz se pa zaderem "piece of cake" pred polno dvorano (400 študentov?). on me je pa opazil: "pridite vi bližje!" folk se začel režat, jaz vletel gor, zračunal...od takrat me je prof. vedno pozdravil, tudi v mestu, ko sva se srečala... dobro, da sem znal...
pa še je bilo cvetk...s pevcem skupine Mi2 sva istočasno imela podelitev diplom in ko so njega poklicali, začnem jaz prepevati Mojo teto estero! lepi časi so to bili...
tvoja sanjska služba?
pa še je bilo cvetk...s pevcem skupine Mi2 sva istočasno imela podelitev diplom in ko so njega poklicali, začnem jaz prepevati Mojo teto estero! lepi časi so to bili...
tvoja sanjska služba?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
^^Zaka nisi raj Črtice zapel?
Če sanjska služba pomeni res brez vseh omejitev, pol bi trenutno bla mnda najbolj zadovoljna če bi lahk bla voditlca v Top Gearu, da bi sodelovala u unih čelenđih. Al pa če bi Stiga menjala, bi blo tud a-okay.
Tvoja?
Če sanjska služba pomeni res brez vseh omejitev, pol bi trenutno bla mnda najbolj zadovoljna če bi lahk bla voditlca v Top Gearu, da bi sodelovala u unih čelenđih. Al pa če bi Stiga menjala, bi blo tud a-okay.
Tvoja?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Men je fajn. Spoštujem Samhain kot praznik, kot Halloween pa mi je tud fajn tudi ker mam rada grozljivke, šemljenje v like, pitje koktejlov ki so kao kri in še vse kar zram spada.
Kako je ime tvojim domačim živalim?
Kako je ime tvojim domačim živalim?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Pixie (no, Piksi, ne bomo se delali fine)
Starost tvojih starsev?
Starost tvojih starsev?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov