Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Georgia napisal/-a:Ne, prej presuha in ne vem kako bi se tako zredila, da bi se enakomerno porazdelilo po celem telesu in ne sam v trebuh....
-trebušnjaki, razne vaje za trebuh
-poletje, itak že zaradi kratkih majčk, hlač, poletnih žurk zunaj, morja včasih, načeloma brezskrbnosti..
Najmanj ljub letni čas, zakaj?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Od enega kolega, nekje v rovtah bogu izza nogu na vikendu. Dobra družba, pikado, pijača, offroad z avti po bližnjem travniku, spanje v avtu oktobra ponoči..
ponavljam
ponavljam
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Za moj mislim da 21. rojstni dan, v študentu, ker je bil isti večer še Brlog Ker so prišli vsi, ki so mi bli takrat blizu, ker sta prišla dva kolega s kitaro in harmoniko mi igrat vse najboljše (čeprav ne maram harmonike, ampak je izpadlo mega kul) pa ker sm dobla za rojsn dan uno stvar ko ne vem kak se ji reče, neko oko (tist bel stebrič z odsevnikom ob cesti ko je - ga mam še zaj, samo ne vem ka naj z njim). Pa ful skor vsak mi je prnesu Kapelo takrat, ker sm ful rada pila tt vin. V glavnem najprej smo bli v študentu in pričali in pili in šli pol v brloga kjer smo do zjutri ga feštal in vsi smo bli hepi in yay
Se ti kdaj zgodi, da zgruntaš eno stvar in greš to vsem razlagat, nakar ugotoviš da je stvar ful očitna in vsi to vejo?
Se ti kdaj zgodi, da zgruntaš eno stvar in greš to vsem razlagat, nakar ugotoviš da je stvar ful očitna in vsi to vejo?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Večer, definitivno. Ker je to čas ko grem ponavadi s psičko na sprehod, športat in potem pred spanjem zabijat čas na netu al z gledanjem nanizank. Se pravi mam ta čas čist zase in js sn človek, ki to nujno potrebuje.
V katerem tipu temperamenta se najbolj najdeš?
V katerem tipu temperamenta se najbolj najdeš?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kolerik, takisto. Ampak po več letih opazovanja samega sebe in postopnega dela na lastni osebnosti (+ zveza z flagmatikom) so me nekako počasi premaknile proti meji s sangvinikom.
Ponavljam + kateri temperament te ponavadi najbolj privlači?
Ponavljam + kateri temperament te ponavadi najbolj privlači?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Jaz sem po vseh rešenih testih sangvinik, skoraj kolerik.. Najbolj me pa itak privlači nekdo, pri kerem je v prevladi kolerik oz. sangvinik- pač ekstrovertiran tip
Mi je pa glupo, da se tričetrt folka kar tak označi za kolerika, ker mamo tu pa tam itak vsi karakterji izpade- moja kolegica npr. čistii flegmatik, tiha, introvertirana, ona se označla za kolerika- pa je povsem tipičen flegmatik
ponavljam
Mi je pa glupo, da se tričetrt folka kar tak označi za kolerika, ker mamo tu pa tam itak vsi karakterji izpade- moja kolegica npr. čistii flegmatik, tiha, introvertirana, ona se označla za kolerika- pa je povsem tipičen flegmatik
ponavljam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Tako po testih kot po lastni presoji sem menda nekaj med sangvinikom in flegmatikom. Privlacijo me pa, podobno kot dayđremer, bolj koleriki in sangviniki.
ponavljam
ponavljam
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
danes popoldan in sicer eno gift box za sestrco, ki bo postala brucka
po principu tega: http://www.pinterest.com/pin/204491639300554687/
---
nosiš zapestnice? kakšne(plastične, kovinske, iz blaga, srebrne, usnjene, itd.)? če ne, kakšne so ti pa všeč?
po principu tega: http://www.pinterest.com/pin/204491639300554687/
---
nosiš zapestnice? kakšne(plastične, kovinske, iz blaga, srebrne, usnjene, itd.)? če ne, kakšne so ti pa všeč?
I am not an enigma, just a contradiction!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov