Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ne spomnim se, da bi me kaj presenečal (to mislim za bivšega).
V katero državo te niti malo ne mika, da bi jo šla enkrat pogledat?
V katero državo te niti malo ne mika, da bi jo šla enkrat pogledat?
Zadnjič spremenil emanuela, dne 06. Feb. 2013 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Španija mi je bila všeč, lepo toplo, vse se počasi dela, nič ni točno, vsak večer si ga bluzijo, zelo športajo, dobro jejo, pa vedno je nogomet na tv
------------------------------------
pa tebi?
------------------------------------
pa tebi?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Anglija. Ker so Angleži zelo vljudni in olikani, ne vtikujejo se vate, ni predsodkov(vsaj v mestih), všeč mi je njihov način življenja, arhitektura, hrana pa sploh.
--
tebi?
--
tebi?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kar sm do zdej vidla - Anglija.
Najbolj annoying stvar? (glasno zvecenje, otroski jok, itd..)
Najbolj annoying stvar? (glasno zvecenje, otroski jok, itd..)
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Več stvari:
Osebki, ki ponavadi izvirajo iz jugovzhodnih predelov Evrope in nabijajo glasbo na avtobusih (hvalabogu mi ni treba več trpet javnega prevoza ) oz. kakorkoli drugače izkazujejo svoje komplekse manjvrednosti-to velja tudi za tiste avtohtone prebivalce dežele na sončni strani Alp .. Sicer pa mi živc potegne tud folk na cesti, ki ne razume nekih osnov vožnje.. Od semaforjev, krožišč, prehitevanj, do umikanja hitrejšim...
Pa tale scena iz slovenskega filma Izlet je tud dobra: https://www.youtube.com/watch?v=sZCRsVbio1A bajdevej, meni osebno eden boljših slovenskih filmov..
Pa tebi? Kaj ti najbolj potegne živc?
P.S. Sem se spomnil še ene stvari, ki me moti; če kdo smrči.. Pol lahko štejem ovčke pa svega i svašta pa mi ne uspe zaspat -.-
Osebki, ki ponavadi izvirajo iz jugovzhodnih predelov Evrope in nabijajo glasbo na avtobusih (hvalabogu mi ni treba več trpet javnega prevoza ) oz. kakorkoli drugače izkazujejo svoje komplekse manjvrednosti-to velja tudi za tiste avtohtone prebivalce dežele na sončni strani Alp .. Sicer pa mi živc potegne tud folk na cesti, ki ne razume nekih osnov vožnje.. Od semaforjev, krožišč, prehitevanj, do umikanja hitrejšim...
Pa tale scena iz slovenskega filma Izlet je tud dobra: https://www.youtube.com/watch?v=sZCRsVbio1A bajdevej, meni osebno eden boljših slovenskih filmov..
Pa tebi? Kaj ti najbolj potegne živc?
P.S. Sem se spomnil še ene stvari, ki me moti; če kdo smrči.. Pol lahko štejem ovčke pa svega i svašta pa mi ne uspe zaspat -.-
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
hmm...najbolj mi gredo na živce ljudje, ki mučkajo z avti po cestah in vozijo reees počasi kjer je omejitev večja. Danes zjutraj še posebno ker se mi je že itak mudilo in potem se avto pred mano vozi 30km/h.
Nevzgojeni starši ki vodijo svoje 4letne otroke na kulturne prireditve. Mislim haloo, a se jim ne zdi logično da otrok dve uri pač ne bo na miru sedel in bo začel slej kot prej trmarit.
Si že bil kdaj prevaran?
Nevzgojeni starši ki vodijo svoje 4letne otroke na kulturne prireditve. Mislim haloo, a se jim ne zdi logično da otrok dve uri pač ne bo na miru sedel in bo začel slej kot prej trmarit.
Si že bil kdaj prevaran?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
prevarana sem bila, varala pa nisem nikoli in tudi ne verjamem, da kda bom. če 2 nisza več za skupaj, pač končaš.pika
--
Si kupil/a zadnjo št. cosmota?
--
Si kupil/a zadnjo št. cosmota?
I am not an enigma, just a contradiction!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov