Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
V Mirabilandijo na vlakce čez 2 tedna .
---
tvoja najljubša žival na kmetiji?
---
tvoja najljubša žival na kmetiji?
I am not an enigma, just a contradiction!
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
1. Saj bi res nastala gužva, če bi vsak s sabo vzel še psa, a drugod po svetu lahko? Med nakupovanjem bi nas pa tak ovirali, brez smisla se mi zdi sploh jemat psa v nakupovalni center..
2. koza
ponavljam
2. koza
ponavljam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Če je pes vzgojen in se lastnik zaveda svoje odgovornosti ne bi smelo biti nobenega problema. Me ne bi čist nč motlo. Sem pa v Miamiju v ta designerskih trgovinah vidla posodice z vodo in priboljški in tud ljudi s ta velikimi psi noter (ne le une fine dame s čivavami v torbicah) pa sem prou pomisnla, kje je na tem področju Slovenija.
V katerem desetletju bi rada trenutno živela, zakaj ravno takrat?
V katerem desetletju bi rada trenutno živela, zakaj ravno takrat?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
80ta. Predvsem zaradi glasbe in ideologije, ki sta takrat šle z roko v roki. Pa predvsem da bi se lahka non stop vlačla po mnogoterih koncertih bendov, ki jih bodisi več ni, bodisi dandanes ne pridejo več do izraza kot so takrat zaradi umestitve v prostoru in času.
Maš doma zobotrebce? Jih uporabljaš sploh kdaj?
Maš doma zobotrebce? Jih uporabljaš sploh kdaj?
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Imam, za vse drugo, samo za zobe trebit ne.. Tak da jih v svojem fletu zagotovo ne bom imel
Rabim nasvete kaj videt v okolici Bleda? Blejsko jezero, kremšnito , blejski grad, blejski vintgar, pokljuško sotesko, Bohinj, mogoče še slap Savica? Je še kaj interesantnega tam? Malo izkoriščam to temo
Rabim nasvete kaj videt v okolici Bleda? Blejsko jezero, kremšnito , blejski grad, blejski vintgar, pokljuško sotesko, Bohinj, mogoče še slap Savica? Je še kaj interesantnega tam? Malo izkoriščam to temo
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Poletje
Do kdaj ponavadi spis, ko imas fraj dan?
Do kdaj ponavadi spis, ko imas fraj dan?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Do tam nekje 8h. Najkasneje ob 8:30 me zbudi zver, ki me začne odkopavat izpod kovtra da bi šle na sprehod. Priznam, včasih ful pogrešam spanje do dveh popoldne
Se ti zdi čudno da v filmih/nanizankah nosijo za po hiši/stanovanju šuhe in so s šuhami v pojslah, v dnevni, med kosilom.... al ne?
Se ti zdi čudno da v filmih/nanizankah nosijo za po hiši/stanovanju šuhe in so s šuhami v pojslah, v dnevni, med kosilom.... al ne?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
to, da se obuti zleknejo na kavč in na posteljo mi gre tako na živce, da bi najraje koga klofnila. pa ni to samo v nanizankah, ampak tudi v resničnostnih šovih in podobno. mislim haloooo. na postli pol spiš.
gamad nevzgojena svinjska!
____
najljubša materialna stvar, ki jo poseduješ?
gamad nevzgojena svinjska!
____
najljubša materialna stvar, ki jo poseduješ?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov