Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
trenutno abby. ker vedno poste od tistih, ki ji niso všeč, nalašč narobe razume in dela čist tretje zaključke iz tega. seveda negativne. in prehitro, nepremišljeno, brez kakršnekol podlage, po nekih svojih vzorcih, s kupom bullshita in citatov iz raznih knjig.
mal se umiri, pravilno razumi poste, preden obsojaš in delaš zaključke, abby
ponavljam v dvoje je lepše na žerjavici
EDIT: dioniz me je prehitel, ups no, tud dioniz mi gre na živce, ker je tudi on lolek kot jaz, sam misli da je kej boljši
mal se umiri, pravilno razumi poste, preden obsojaš in delaš zaključke, abby
ponavljam v dvoje je lepše na žerjavici
EDIT: dioniz me je prehitel, ups no, tud dioniz mi gre na živce, ker je tudi on lolek kot jaz, sam misli da je kej boljši
hej norci
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
tečni ste. nehajte bit tečni in bejžte na mrzlo pivo raje.
- floribunda
- Cosmopsiho
Če nisi dojel, je bilo tole mišljeno kot opozorilo moderatorja.
nazaj na temo prosim.
nazaj na temo prosim.
- floribunda
- Cosmopsiho
all inclusive vikend paket v hotelu s 5 ***** ali 14 dni robinzonskih počitnic? kaj in zakaj?
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Počitnice ala Robin Hood. Ker mam rada avanture, naravo, živali, čist sem v tem in ker nisem za luksuz. Resno, že hotel bi mi šel na jetra
ponavljam
ponavljam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz pa vzamem AI v resortu za spremembo Ker bi mi pasalo malo počitka v lepi, čisti okolici, kjer te strežejo spredaj in zadaj in lahko odklopiš možgane. Itak pa je samo za en vikend, ker več bi mi po moje postalo dolgcajt.
Koga si nazadnje poklicala po telefonu?
Koga si nazadnje poklicala po telefonu?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
dayđremer napisal/-a:Počitnice ala Robin Hood. Ker mam rada avanture, naravo, živali, čist sem v tem in ker nisem za luksuz. Resno, že hotel bi mi šel na jetra
misliš robinzon? al boš na morju bogatim kradla pa revnim dajala?
moj zadnji tel. pogovor, hmm.. s fotrom, ko sem bil na morju
koliko ljudi bi lahko gostoval/a v svojemu stanovanju/hiši (kok postelj, kavčev)?
hej norci
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Par, dva ki sta pripravljena spati na istem kavču ali eno osebo, ki si noče delit postelje.
Koliko imaš v svojem življenju oseb, ki jih lahko pokličeš ob dveh zjutraj, če ti gre kaj zelo narobe in bodo naredili vse, da ti pomagajo? (Ne štet staršev, prosim.)
EDIT: Šele zdaj sem videla, da slovenec dejansko ni odgovoril na vprašanje od Beye: Moj zadnji telefonski pogovor je bil o tem, kaj se bo jutri jedlo za kosilo in kdo hodi nag po stanovanju, zdaj, ko je res grozno vroče.
Koliko imaš v svojem življenju oseb, ki jih lahko pokličeš ob dveh zjutraj, če ti gre kaj zelo narobe in bodo naredili vse, da ti pomagajo? (Ne štet staršev, prosim.)
EDIT: Šele zdaj sem videla, da slovenec dejansko ni odgovoril na vprašanje od Beye: Moj zadnji telefonski pogovor je bil o tem, kaj se bo jutri jedlo za kosilo in kdo hodi nag po stanovanju, zdaj, ko je res grozno vroče.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
slovenc79 napisal/-a:dayđremer napisal/-a:Počitnice ala Robin Hood. Ker mam rada avanture, naravo, živali, čist sem v tem in ker nisem za luksuz. Resno, že hotel bi mi šel na jetra
misliš robinzon? al boš na morju bogatim kradla pa revnim dajala?
Oh, not again please Robinzon ja..
Vpr. od Abby; ziher nisem za nobeno, poklicala bi lahko 3. Staršev pa itak ne morem štet
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
dayđremer, si res en đremer, tud vprasanje si pozabla c-c..
Evo, bom jaz:
Si ze kdaj bila res zaljubljen/a v zasedeno osebo + ali si kaj naredila glede tega?
Evo, bom jaz:
Si ze kdaj bila res zaljubljen/a v zasedeno osebo + ali si kaj naredila glede tega?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov