Vprašaj me...#45
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Zabubim se nekam na toplo in mehko, po možnosti s knjigo ali dobro serijo. Če pa je slaba volja povezana s tem, da me je nekdo razjezil, se najprej zderem na njega, in če se še vedno ne počutim boljše, sledim zgoraj opisanemu postopku .
10 forumašev, ki po tvojem mnenju trenutno najbolj oblikujejo/definirajo forum? (torej ob čigave poste se ponavadi najbolj spotikaš oz jih opaziš )
10 forumašev, ki po tvojem mnenju trenutno najbolj oblikujejo/definirajo forum? (torej ob čigave poste se ponavadi najbolj spotikaš oz jih opaziš )
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Slovenc76 (?), Mishela zadnje čase, Dioniz, claire, saarijarvi, browneyes, delusional, rokerca, neevem ne spomnim se več
ponavljam
ponavljam
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
patchouli, dioniz, abby, rokerca, floribunda, led zeppelin, sarisima, exit, evelyn, pa še kak se najde.
Ko greš spat, si z žaluzijami/roleto/zaveso nardiš popolno temo ali pustiš vse nedotaknjeno, da te zjutraj prebudi svetloba?
Ko greš spat, si z žaluzijami/roleto/zaveso nardiš popolno temo ali pustiš vse nedotaknjeno, da te zjutraj prebudi svetloba?
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Odvisn kak zaspana sn zvečir, če sm ful pol pstim tak ko je, drugač pa zapiram žaluzije. Pa itak spim z masko, da me ja kaj ponesreči ne zbudi.
Najbolj nelogična stvar, ki jo npr. počne večina ljudi, ti pa ne, in je ne moreš razumet (zaka to počnejo)?
Najbolj nelogična stvar, ki jo npr. počne večina ljudi, ti pa ne, in je ne moreš razumet (zaka to počnejo)?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ma tega je ogromno, sam prva stvar ki mi zdej pade na pamet je to, ko si folk snema koncerte. in to skor cele.
Morski sadezi: njam ali bljak?
Morski sadezi: njam ali bljak?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Ne. Ne jem nobene vrste mesa.
Kaj si trenutno ful želiš, pa si zaradi določenih razlogov ne moreš privoščit?
Kaj si trenutno ful želiš, pa si zaradi določenih razlogov ne moreš privoščit?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
na festivalih še nisem bil tak, da ne morem primerjat in se odločam za morje še posebej v vročini kot je zdaj.
živiš pri starših al na svojem?
živiš pri starših al na svojem?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Na splošno festivali, ampak zadnja leta so pa tako slabi line-upi (letos sploh katstrofalni), da skor raj izberem morje pa mp3.
Najljbuša igračka v otroštvu?
Najljbuša igračka v otroštvu?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
A to 24ur.com bereš?
Ne, po moje so celo manj. Vsaj če sklepam po svojih bivših. Čeprav noben ni preveč izstopal (po ljubusumju mislim, neumnih bivših nimam velik). Ampak če po sebi sklepam, pa sploh ne. Jaz sem ful inteligentna pa nič kaj ljubusumna
Sodiš med tiste ljudi, ki menijo, da obstaja "zdrava mera ljubusumja" v razmerju?
Ne, po moje so celo manj. Vsaj če sklepam po svojih bivših. Čeprav noben ni preveč izstopal (po ljubusumju mislim, neumnih bivših nimam velik). Ampak če po sebi sklepam, pa sploh ne. Jaz sem ful inteligentna pa nič kaj ljubusumna
Sodiš med tiste ljudi, ki menijo, da obstaja "zdrava mera ljubusumja" v razmerju?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ne, ni zdrave mere ljubosumja.
To da nisi ljubosumen ni odraz inteligence, ampak samozavesti in zaupanja.
Moti me da se povezuje to, da nisi ljubosumen z tem da ti je vseeno.
Ljubosumje ovira, ljubosumje uničuje zvezo, ljubosumje uničuje osebno svobodo partnerja, ljubosumje izziva agresivnost, ljubosumje uničuje osebnost partnerjev.
---------------------------
Kako se prebiješ čez te vroče dneve?
To da nisi ljubosumen ni odraz inteligence, ampak samozavesti in zaupanja.
Moti me da se povezuje to, da nisi ljubosumen z tem da ti je vseeno.
Ljubosumje ovira, ljubosumje uničuje zvezo, ljubosumje uničuje osebno svobodo partnerja, ljubosumje izziva agresivnost, ljubosumje uničuje osebnost partnerjev.
---------------------------
Kako se prebiješ čez te vroče dneve?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: saarijarvi