Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Odvisno od obdarovane osebe. Sicer rada podarjam darila, ampak na splosno jih ne maram jih kupovati (izbirati). Ce pa ves, kaj si obdarovanec zeli, pa ni nobena umetnost kupiti tocno to in ga razveseliti.
Ali dajete pri vas velik pomen bozicnim/novoletnim darilom, ali si izmenjate samo male pozornosti?
Ali dajete pri vas velik pomen bozicnim/novoletnim darilom, ali si izmenjate samo male pozornosti?
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Ko sem še živela doma pri starših, smo veliko dali na to, že pol leta prej sem sestavljala spiske , na božično jutro smo si potem izmenjali kar bogata darila, za silvestrovo pa tudi kakšno manjšo stvar ... zadnja leta smo pa to navado kar opustili, ker me ni doma, da bi vse z veseljem okraševala ipd., in se nam ne da več No, jaz še vedno dobim stvari za praznike, ampak pogosto tudi že kar čez leto (v smislu zgodnjega darilca, če mi je takrat ravno nekaj všeč in ne bi rada čakala ravno do takrat)
Kakšne volje si zdajle?
Kakšne volje si zdajle?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
redno tečem, redno se vsaj poskušam truditi učiti kitaro, redno berem knjige
---------------------------
socialna omrežja da/ne?
---------------------------
socialna omrežja da/ne?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
da.
ponavljam vprašanje, sam da ti utemelji svoj odgovor
ponavljam vprašanje, sam da ti utemelji svoj odgovor
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
socialna omrezja? FB in Twitter in podobno?
Jaz jih nimam, mi je pa vseeno ce jih drugi majo....Nimam pa FB profila npr zato, ker se mi zdi, da je gor itak eno samo preseravanje in napihovanje ega...kdo je lepsi, kdo je bolj uspesen, kdo ma nov avto in kdo je bil kje na potovanju...vazno, da sem jaz boljsi, kot moj sosolec iz osnovne sole, ki ga imam za prijatelja na FB, pa ceprav ze 10 let nimava vec nikakrsnih stikov. FB je edini....zato, da se vidi....
kr neki skratka...
(tak filing sem jaz dobila ko sem mela profil odprt 2 tedna. Potem sem ga skenslala...).
Nimam pa npr nic proti temu v primeru, ce imas full prijatlov po svetu in si preko FB v kontakih z njimi...
- - - - -
plani za danes?
Jaz jih nimam, mi je pa vseeno ce jih drugi majo....Nimam pa FB profila npr zato, ker se mi zdi, da je gor itak eno samo preseravanje in napihovanje ega...kdo je lepsi, kdo je bolj uspesen, kdo ma nov avto in kdo je bil kje na potovanju...vazno, da sem jaz boljsi, kot moj sosolec iz osnovne sole, ki ga imam za prijatelja na FB, pa ceprav ze 10 let nimava vec nikakrsnih stikov. FB je edini....zato, da se vidi....
kr neki skratka...
(tak filing sem jaz dobila ko sem mela profil odprt 2 tedna. Potem sem ga skenslala...).
Nimam pa npr nic proti temu v primeru, ce imas full prijatlov po svetu in si preko FB v kontakih z njimi...
- - - - -
plani za danes?
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Popoldne ZOO, zvečer žurat. Najverjetneje.
Tvoji?
Tvoji?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Trenutno eno črno belo s kitajskim zmajem.
Naj barva spodnjega perila?
Naj barva spodnjega perila?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ne.
Znaš naredit res ful dober kuhan vin?
Znaš naredit res ful dober kuhan vin?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov