Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
K.I.N.G. Imam svojevrstno koreografijo nanj, navdih pa sem našla v Johnu Cleesu in njegovem delu v Ministry Of Silly Walks.
Če naletiš na ankteraje (na ulici, po telefonu) sodeluješ al odkloniš?
Če naletiš na ankteraje (na ulici, po telefonu) sodeluješ al odkloniš?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
ah kje
si ti ena izmed ljudi ki rada že novembra sprašuje kje bodo ljudje za novo leto, samo zato da se lahko pohvali kje bo ona za novo leto?
si ti ena izmed ljudi ki rada že novembra sprašuje kje bodo ljudje za novo leto, samo zato da se lahko pohvali kje bo ona za novo leto?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
ne, sem pa ena tistih, ki mi je to blazno neumn
ti?
ti?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ja, zna se zgodit da bo letošnji novoletni plan isti kot lanski. upam samo, da letos ne zakomiram že ob 9h in prespim celotne novoletne žurke (sej ne da bi se blazno sekirala zaradi tega).
drugače pa novega leta ne planiram neki posebno, nikamor neki ekstra spešal ne grem, ne nič, ker se mi to zdi pač še ena žurka, nič posebnega.
koliko kav dnevno običajno spiješ?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
^^ si ti sploh odgovorila na vprašanje?
ne pijem kave
tvoje mnenje o narodnozabavni glasbi? (pregoveja za tvoj okus, nič proti, ampak je ne poslušaš, vsake tok sede...)
ne pijem kave
tvoje mnenje o narodnozabavni glasbi? (pregoveja za tvoj okus, nič proti, ampak je ne poslušaš, vsake tok sede...)
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Nimam nič proti, jo spoštujem ker jo delajo ljudje ki morajo dejansko igrati glasbila. Sede ko pridem v kako planinsko kočo, a ko sem delal 8 ur z radio Veseljak naštimanim na radiu in je bil mesečni hit krava Mukica
----------------------
tvoje mnenje?
----------------------
tvoje mnenje?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
poslušam ne, kak star komad se mi zdi celo lep; paše na veselice, drugam pa meni ne
naj izvajalec narodne?
naj izvajalec narodne?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Beneški fantje.
Kolikokrat na dan si preoblečeš zokne?
Kolikokrat na dan si preoblečeš zokne?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
enkrat. razen če grem iz najlonk/žab v zokne. pol recimo 2krat. une za doma (tople in mehke) nosim tudi dva dni. včasih tri! packa! ampak itak ne švicam v noge, mi ne smrdijo (2 krat so mi in takrat sem bla totalno navdušena nad dejstvom, da lahko tudi meni noge smrdijo, pa še to so dajale bolj po gumi od tenisk, kot po smrdljivih nogah. itak da sem jih hotla dat vsem za povohat (dotično svojemu tipi, ki je bil ravno doma) in nikakor nisem mogla dojet, da noben noče delit z mano te fenomenalne priložnosti!)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
dirty dancing, pa ni najboljši film, ki sem ga kdaj gledala, ampak je meni najljubši
zadnji ogledan film v kinu in ocena?
zadnji ogledan film v kinu in ocena?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov