Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DangerRoss - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2011
svoje ima samo intimno milo, šampon, deodorant, labelo in parfum (če se to šteje pod kozmetiko )
tvoj?
tvoj?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Vodico za po britju Brut, gel za tuširanje in šampon Alverde, pa nek deodorant meni neznane znamke. Sma mela kr pogovore midva glede kozmetike in testiranja na živalih, tak da mu osnove zadeve (kaladont, gel za tuširanje, labele itd.... pač kar se negovalne kozmetike tiče) kupujem jaz.
Znaš delat dobre alkoholne domače, kot so kuhano vino, grog, čokoladni liker....?
Znaš delat dobre alkoholne domače, kot so kuhano vino, grog, čokoladni liker....?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Naspim se za cel teden nazaj, kosilo s familijo, gledam serije, kej nardim po hisi, speglam cunje, spakiram in zvecer grem nazaj v lj. Nothin' special
Ena stvar ki jo nacrtujes prihodnje leto?
Ena stvar ki jo nacrtujes prihodnje leto?
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Nezaupljivost, je ja
Uf, mnogo (oklevam, če naj začnem naštevat):
apatičnost in čustveno zavrtost, pesimizem, antihedonizem, slabo samopodobo - manjvrednostni kompleks, nekomunikativnost, nagnjenost k nihilizmu, OKM, jebivetrstvo, nihanje razpoloženja, melanholizem, pa še kaj,....
Ponavljam.
Uf, mnogo (oklevam, če naj začnem naštevat):
apatičnost in čustveno zavrtost, pesimizem, antihedonizem, slabo samopodobo - manjvrednostni kompleks, nekomunikativnost, nagnjenost k nihilizmu, OKM, jebivetrstvo, nihanje razpoloženja, melanholizem, pa še kaj,....
Ponavljam.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Poštenost.. sem ugotovila, da je včasih bolje biti hinavski in nepošten
Kaj najbolje spečeš?
Kaj najbolje spečeš?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jem, jem, jem, jem, jem, grem k maši, skušam ostati buden pri maši, grem spat, slabo spim ker me želodec boli od vse hrane ki sem jo pojedel
-------------------------------------
boš naredila snežaka?
-------------------------------------
boš naredila snežaka?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
lešnik
ješ sladoled tudi pozimi?
ješ sladoled tudi pozimi?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov