Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
sej me že vsake tolk in enkrat me bo pač čist
ponavljam
ponavljam
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
nič. in glede na to, da večino stvari delam na avtorsko, še dolgo najbrž nič. neuradno pa kake 3.5
____
če bi se še enkrat odločala o svoji poklicnii poti? kaj bi izbrala? bi izbrala isto? kaj je to?
____
če bi se še enkrat odločala o svoji poklicnii poti? kaj bi izbrala? bi izbrala isto? kaj je to?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
ne, ne bi izbrala isto. Sploh se ne bi sla teh FF in FDV variant, ampak bi se odlocila za arhitekturo. To je pac neka zelja v oblakih....
...realno bi se definitivno odlocila za nekaj, kar je bolj zaposljivo v danasnjem casu
- - - - -
Kje in kdaj si bila nazadnje na dopustu s svojo druzbo?
...realno bi se definitivno odlocila za nekaj, kar je bolj zaposljivo v danasnjem casu
- - - - -
Kje in kdaj si bila nazadnje na dopustu s svojo druzbo?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
držim pesti, da berlin v januarju. če nam le rata najdet koga, pri komer bi lahko krešnili al pa nek ful ful ful poceni hostel.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Odvisno kam, s kom. Ko gremo z družbo, gremo ponavadi z minimalno prtljago in pričakovanji, spimo pod milim nebom ali če nas kdo sprejme pod streho. V takem primeru je luksuz že pipa s toplo vodo. Ko gremo z družino, pač zahtevam glede na ceno. Če plačamo 20 eur za nočitev z zajtrkom v družinskem hotelčku pač ne bom zahtevala satelitske in sobne strežbe, ampak kopalnica z delujočim tušem in školjko pa mora bit .
Nasplošno pa res nisem zahtevna
Kam za novo leto?
Nasplošno pa res nisem zahtevna
Kam za novo leto?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
na aljasko
kako boš za novo leto oblečen/a?
kako boš za novo leto oblečen/a?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
trekking hlače, ena majica s kratkim rokavi, natikači... po moje, ker velik izbire ne bom mela.
najljubši tip novoletne žurke?
najljubši tip novoletne žurke?
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Jaz sicer v tem novem letu ne vidim nič spektakularnega, ampak ja kakšn private home party je skoraj že najboljša varijanta.
Nek smrkavec v pričo tebe zmerja starejšo žensko. Ti bi odreagiral/a, kako...?
Nek smrkavec v pričo tebe zmerja starejšo žensko. Ti bi odreagiral/a, kako...?
- bucibabyka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2012
Smrkavca bi nadrla jst in naj spoštuje starejše , pač taka sem :-D Nasilja nad starejšimi al pa žalitev pa res ne prenesem!!!!
Kaj boš počel/a za vikend? :-)
Kaj boš počel/a za vikend? :-)
Nič ni nemogoče....
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
jutri grem s punco na 50 letnico, to bo trajalo celo soboto, danes bi šel v mestni kino Ptuj..bomo videli, v nedeljo grem pa domov pa probat če delajo COD BO2, FIFA 13 pa AC3, če bodo delal bom v nedeljo večer malo špilal carrer mode v Fifi.
pa pri tebi?
pa pri tebi?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov