Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Od mame sem verjetno pobral, to, da se obremenjujem za vsako malo malenkost. Z očetom pa imam, kar podoben temperament, ah ja.
Ocenjuješ ljudi na podlagi govoric?
Ocenjuješ ljudi na podlagi govoric?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ne, ponavadi so subjektivna mnenja...zatorej si vzamem čas.
-------------------------------------
na tleh najdeš 50 evrov, moraš ga porabiti v 1 uri...kaj narediš?
-------------------------------------
na tleh najdeš 50 evrov, moraš ga porabiti v 1 uri...kaj narediš?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
parfum Gucci Premiere ali pa en parfun od Hugo Boss (nisem se se odlocila, kateri mi bolj disi ), dekorativne skatlice (da bi lahko koncno lepo pospravla svoj MU)
- - - -
kolikokrat si bil/a lani na kuhanem vinu v casu veselega decembra?
- - - -
kolikokrat si bil/a lani na kuhanem vinu v casu veselega decembra?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
zdaj se ga niti ne veselim se toliko. me bo verjetno bolj zadelo takrat, ko bodo lucke ze prizgane, ko bo ob Ljubljanici disalo po kuhanem vinu in medici. In takrat bom happy full. Vsak dan se bom znova veselila: kdaj gremo spet na setnjo ob ljubljanici in na kuhancka?
...pa potem se vsa ta darila, postavljanje jelke in okrasitev jelke, stanovanja Love it!
- - - -
koliko si bila star/a ko si prvic delala (sluzila svoj lasten denar) in kaj si delala?
...pa potem se vsa ta darila, postavljanje jelke in okrasitev jelke, stanovanja Love it!
- - - -
koliko si bila star/a ko si prvic delala (sluzila svoj lasten denar) in kaj si delala?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
15 let, pri mami v knjižnici sem zlagal knjige po abecednem redu, pomival police ter revije zlagal po vrsti za arhiv
pa ti?
pa ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Pri petih letih sem s sosedom prodajala šopke ob cesti-mnjah, na vasi sem živela, počutila pa sva se ful poslovno in uspešno, ko sva dobila svojih nekaj tolarjev. Zares pa pri sedemnajstih, v tovarni.
Kaj bo tvoja najbolj verjetna redna zaposlitev? Oz kakšna je tvoja trenutna redna, če jo mogoče imaš?
Kaj bo tvoja najbolj verjetna redna zaposlitev? Oz kakšna je tvoja trenutna redna, če jo mogoče imaš?
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov