Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Bohinj, malo stran od jezera...zjutraj vstanem: burek, časopis, rock muska. Pogledam kak del serije, naprej na športe, jutranje plavanje v jezeru, kak bicikel, malo na Vogar. Kosilo: pica, ter ogled kakšnega dokumentarca iz WW2. Popoldne, canyoning ter v kak Studor na slaščico. Večer: kepica sladoleda v Ribčevem lazu ter postrv z praženim krompirjem. Nazaj v hišo, Xbox 360 in online Figa turnir..ogled kakšnega novega filma. Spat.
Nedelja: podobno, samo da je zvečer tekma Barcelone
-------------------
Pa tvoj sanjski vikend?
Nedelja: podobno, samo da je zvečer tekma Barcelone
-------------------
Pa tvoj sanjski vikend?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Uf. Kjerkoli, karkoli, samo da bi bila res sama, cel vikend. V družbi dobre knjige, mogoče še da bi v miru pogledala kak film, epizodo HIMYM, BBT, karkoli. Kak sprehod naokoli, mini kolesarski izlet.
Se bolj pogosto osamljen ali socialno predoziran?
Se bolj pogosto osamljen ali socialno predoziran?
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Hmmm, v spominu sta mi ostali When a Stranger Calls in The Strangers kot dobri. Sta pa obe bolj srhljivki.
Katero ful dobro živjenjsko dramo pa priporočaš ti?
Katero ful dobro živjenjsko dramo pa priporočaš ti?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Star Wars original trilogy, srce se ti para ko gledaš Lukata pa fotra kak probata najdit skupno točko.
Koliko koncertov obiščeš letno?
Koliko koncertov obiščeš letno?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ta nekje do 10, odvisno od bogatosti sezone
_______
največji koncert na katerem si bila, kje, kdaj, koliko ljudi?
_______
največji koncert na katerem si bila, kje, kdaj, koliko ljudi?
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Ne vem.
Si v gosteh, moraš na wc (na tavečjo potrebo), toaletnega papirja pa ni. Ti bi odreagiral/a kako... ?
Si v gosteh, moraš na wc (na tavečjo potrebo), toaletnega papirja pa ni. Ti bi odreagiral/a kako... ?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
itak bi to ugotovila že prej in bi pač vprašala, če majo še kako rolo sekret papirja.
____
najbolj živčna ever si bil/a kdaj?
____
najbolj živčna ever si bil/a kdaj?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
ko sem sla na MR glave. 1. zato, ker me je bilo strah, da bodo kaj cudnega odkrili, 2. zato, ker me v takih primerih malo daje klaustrofobija in nisem vedela, ce bom zdrzala "zaprta" v masini. Ko sem samo pomislila, da bom imela full malo prostora nad obrazom, da se ne bom smela premikat...OMG!
- - - - - -
najboljse praznovanje tvojega rojstnegega dneva...kdaj, kako si ga prezivela in zakaj ravno ta rd?
- - - - - -
najboljse praznovanje tvojega rojstnegega dneva...kdaj, kako si ga prezivela in zakaj ravno ta rd?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Za moj 21. rojstni dan, takrat še v študentu s cimri pa klapo iz sosednjega bloka ko smo se družli pa s kulskimi sošolci. Začeli smo komorno v naši kuhni v apartmaju ampak družba je bla top, darila izvirna, zaigral so mi koncert, končal smo pa v Brlogu kjer smo do jutranjih ur žural. Res, tega se bom pa zmir spominjala.
Navadn čips vs. tortilja čips?
Navadn čips vs. tortilja čips?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
mati: ksni novi fosili, kej tazga. fotr: floydi
Pri katerem filmu si najbol jokal/a?
Pri katerem filmu si najbol jokal/a?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]