Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ECDL. da mam (še en) papir. to 100%. zdaj oktobra. pol pa certifikat Goethejevega inštituta ali ZUP. od bolj neformalnih reči pa grem na novinarsko delavnico. 100%. pol pa kdaj v prihodnosti na tečaj hitrega branja. ni mi dolgcajt.
kaj je tvoja prva ideja ko dežuje in nimaš kaj za delat?
kaj je tvoja prva ideja ko dežuje in nimaš kaj za delat?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ce sem res pri volji, pade kaka generalka, ce sem malo manj, vzamem skatlo s copici/svincniki, pa kej nardim.. Ce sem utrujena, prizgem kaksno kul ambientalno musko, se zadekam in poslusam kapljice kako tolcejo ob okno it's awesome.
najljubsi dekorativni kos v tvoji sobi?
najljubsi dekorativni kos v tvoji sobi?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
claire napisal/-a:ECDL.
wooot? sploh nisem vedla, da to obstaja. in pravkar ugotovila, da mam vse opravljene
____
ne gledam slovenskih serij, če pa že, TV poper.
____
najljubša zelenjava in način priprave le-te?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Hehe lih zdle že par dni gledam skeče iz TV Poperja na jutjup Nobena slovenska serija ji ne seže do kolen...
Naj zelenjava, bučke definitivno. Najboljšejša stvar ki je zrasla na zjemli kedakol. Iz njih pa izvrstni bučkini popleti ki sem jih pred kratkim natupila, ganz veganski, hitro pripravljeni in noro dobri.
Si v mislih že pri zimskem dopustovanju?
Naj zelenjava, bučke definitivno. Najboljšejša stvar ki je zrasla na zjemli kedakol. Iz njih pa izvrstni bučkini popleti ki sem jih pred kratkim natupila, ganz veganski, hitro pripravljeni in noro dobri.
Si v mislih že pri zimskem dopustovanju?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov