Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
ga nimam
si že kdaj kupil/a te e-kupone za popuste? če ja, kaj?
si že kdaj kupil/a te e-kupone za popuste? če ja, kaj?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
brata. ker ga res malo vidim.
____
ali si kdaj delovala kot prostovoljka? pri čem?
____
ali si kdaj delovala kot prostovoljka? pri čem?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ogromno oseb. težko bi izpostavila zgolj eno osebo. in čist odvisno od navdiha. od fanta, do raznih pisateljev/pesnikov (na tem mestu predvsem dramatiki), pevcev/pevk/glasbenih skupin (izstopajoči posamezniki), tudi dj-jev (ti predvsem s samo glasbo), modni kreatorji (kreativnost, ideje, estetika), make-up artisti (ker obraz postane platno), frizerji (neskončno možnosti), umetniki vseh vrst vglavnem.
ponavljam.
ponavljam.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- floribunda
- Cosmopsiho
v bistvu sem sama sebi inspiracija. zmeraj se ozrem nazaj in si rečem, stara če ti je takrat ratalo, ni vrag, da ti zdej ne bi.pa kr gre. mja mati tudi inspirira moje življenje v veliki meri, predvsem v smislu osebnostne rasti in spoprijemanja s težavami.
_____
plani za vikend?
_____
plani za vikend?
- floribunda
- Cosmopsiho
Pri eni mojih najboljših prijateljic. blo je superkul, vsi smo bli srečni na kubik in točli solze v potokih. solze sreče seveda. Oblečeno sem imela rdečo tuniko, črne žabe in rdeče čeveljce. nič posebnega, izbrala sem nekaj, v čemer sem bla komot cel dan in se mi ni bilo treba zvečer preobut in preoblečt.
_____
za katero priložnost si se v življenju najbolj zrihtala? kako si bila oblečena in kaj si takrat posebnega storila, da si bila še lepša?
_____
za katero priložnost si se v življenju najbolj zrihtala? kako si bila oblečena in kaj si takrat posebnega storila, da si bila še lepša?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
(da ne bo tema zastala)
eden od takšnih trenutkov bo v soboto. (več je pač takšnih dogodkov, ne bi mogla enega izpostavit. se rada uredim).
obleka: h&m sivo-črna kratka oblekca, ki mi je božanska + črne žabe + visoke pete. za gor pa fake leder blazer. nohti bodo rdeči z bleščičastim dodatkom. glede torbice in nakita bo še šlo nekaj živcev ker mam vsega enostavno preveč.
da bom še lepša? frizuro in make-up ob takšnih dogodkih prepustim dvema določenima osebama, ki jima zaupam in naredita točno to, kar hočem. (in red lips, to je pa zame dress code).
apartma na morju ali vikend v gorah?
eden od takšnih trenutkov bo v soboto. (več je pač takšnih dogodkov, ne bi mogla enega izpostavit. se rada uredim).
obleka: h&m sivo-črna kratka oblekca, ki mi je božanska + črne žabe + visoke pete. za gor pa fake leder blazer. nohti bodo rdeči z bleščičastim dodatkom. glede torbice in nakita bo še šlo nekaj živcev ker mam vsega enostavno preveč.
da bom še lepša? frizuro in make-up ob takšnih dogodkih prepustim dvema določenima osebama, ki jima zaupam in naredita točno to, kar hočem. (in red lips, to je pa zame dress code).
apartma na morju ali vikend v gorah?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- floribunda
- Cosmopsiho
obeje ampak če že morem zbirat potem vikend na morju. branje knjig in poležavanje na terasi ob kozarčku rujnega.
____
v katero stvar v življenju si vložila največ truda in časa?
____
v katero stvar v življenju si vložila največ truda in časa?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov