Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mucka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2010
Čiso odvisno kdaj sem sama. Med šolo se učim, ker imam mir. Med vikendi pospravim, kaj skuham. Če je to kakšen vikend (petek, sobota) imamo kakšno žurkico, ali pa sva z fantom (sama!) in se malo razvajava. Če pa sem sama par uric, pa berem knjigo, gledam tv, kakšen film.. tko da res, čisto odvisno.
---
Kaj vse se nahaja v tvoji denarnici?
---
Kaj vse se nahaja v tvoji denarnici?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Vsega vraga...računi, gotovina, nekaj malega drobiža, polno računov, razdeljenih po datumih (da vem točno koliko zapravim na mesec), slike mojih bližnjih, bančna kartica, osebna, prometna, vozniška in kartice od trgovin. Aja, pa karte od kina.
Pa v tvoji?
Pa v tvoji?
The world is as you are.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Trenutno ena širša usnjena zapestnica, ki ima izrezljan vzorec..
Se ti zdijo veterinarji predragi?
Se ti zdijo veterinarji predragi?
It was forever..but it didnt last long..
-
Mucka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2010
Nazadnje, sosedov pes. Mislim res je neverjeten, kaj vse se tega psa da naučiti. Vse kar mu lastnica reče naredi. Še preval zna narediti =P Tako da nad tem sem bila res zelo zelo presenečena.
---
Bi šla kdaj na plastično operacijo (prsi, zadnjica, nos) ali pa na kakršen koli lepotni popravek(lifting, povečanje ustnic)?
Zakaj ja, in zakaj ne?
---
Bi šla kdaj na plastično operacijo (prsi, zadnjica, nos) ali pa na kakršen koli lepotni popravek(lifting, povečanje ustnic)?
Zakaj ja, in zakaj ne?
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
bi, ampak le če bi bila z nečemer res nezadovoljna. Naprimer zelo kriv nos, res ploske prsi... Take stvari, ki se jih ne da spremeniti. Npr na liposukcijo ne bi nikoli šla. Bi raje 3× na dan celo leto hodila v fitnes.
ponavljam?
ponavljam?
Don't worry, be happy!!
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Pijem vodo, spim, jamram kako me nekaj boli (glava ponavadi), govorim kako ne bom več pila, spet spim, se zgražam nad zalimanostjo obraza in kuštravostjo las,...
Kolikokrat mesečno/letno greš ven (žurat)?
Kolikokrat mesečno/letno greš ven (žurat)?
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov