Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Najlepse darilo ever? Za letos se spomnem najbl "Tasca" je nama s fantom podarila bon za savno+bazen v Termah Olimija, Orhidelija. Carsko
Sama pa sem napolnila skatlo s stvarmi, ki se navezujejo na vse, kar ima obdarovanka rada in je bila zeloooo vesela.
---------------
V katero vero bi prestopila, ce bi?
Sama pa sem napolnila skatlo s stvarmi, ki se navezujejo na vse, kar ima obdarovanka rada in je bila zeloooo vesela.
---------------
V katero vero bi prestopila, ce bi?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Iskreno..pa vsem sem ful čudna, ko to rečem, ampak ni mi do reaggija tak dolgočasna, tumač u izi glasba...
ponavljam
ponavljam
It was forever..but it didnt last long..
-
sweety87 - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2008
- Kraj: pod svobodnim soncem
Metala in balkana pa res ne prebavljam, čeprav balkan ima dober ritem za plesat, samo tisto zavijanje meni ne potegne.
Če bi izbiral/a med mrzlo zimo in vročim poletjem, kaj bi izbral/a?
Če bi izbiral/a med mrzlo zimo in vročim poletjem, kaj bi izbral/a?
"Life's a journey, not a destination."
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Vroče poletje, 100%
barva laka za nohte, ki jo res ne maraš?
barva laka za nohte, ki jo res ne maraš?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
prinzessin - Kofetarica
V Umag, ker sem tam bila pred 2 letoma in sem se imela res fino, bilo je poceni, super plaza, mir, samota in modro morje
imas kaksno brazgotino ze doooolg casa in kako si jo pridobila?
imas kaksno brazgotino ze doooolg casa in kako si jo pridobila?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Vse sem jih polna. Drugače pa imam eno zelo slabo vidno pod kolenom, ki sem jo dobila ko smo s prijeteljico padle z motorja . Obe sva bli stari približno 10, 11 let in sva se šli malo peljat.... kar se ni dobro končalo.
Si bil/a kdaj zaljubljen/a v nekoga, vedel/a da je to zelo narobe ampak si vseeno nisi mogel/mogla pomagat? Kakšna je bila situacija?
Si bil/a kdaj zaljubljen/a v nekoga, vedel/a da je to zelo narobe ampak si vseeno nisi mogel/mogla pomagat? Kakšna je bila situacija?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
prinzessin - Kofetarica
O ja, lani tak cas v absolutnega plejboja, me je drzalo par mesecev res hudooooo , potem sem ga pa pocasi pozabila. Ni blo prrihodnosti za naju, ker ima ona 1001 prijateljico in nobenih resnih namenov, js sem pa tip za zveze
ponavljam vprasanje
ponavljam vprasanje
-
agonistka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
bil je moj posredni sodelavec ji je bil starješi sam tip da dol padeš....pol sva se na skrivaj dobivala to je blo pa res strastno razmerje uglavnem jz sm se itak čist zalubla pol je blo mal hudo sam mi ni blo nii mal žal....sedaj sva dobra prijatelja
kiro narečje ti je najbolj simpatično če sevada odmisliš svojega:)
kiro narečje ti je najbolj simpatično če sevada odmisliš svojega:)
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Prekmurščina horror!
Tvoja najlubša sladica?
Tvoja najlubša sladica?
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov