Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jao...pisalo se je leto 1991, ko je umrla stara mama....in je imel župnik govor, in je imel tisto zadevo za špricat...ko pač reče v imenu očeta in sina in svetega duha in zraven šprica...in takrat je imel vrhunsko tehnološko zadevo za špricat, ni imel tiste, katero moraš v ajmer pomočit, da se vode napije in lahko šprica, ampak je imel tako, ki je imela v ročaju rezervoar za vodo, na ročaju pa prišraufano kuglico, iz katere šprica...no, in župnik ni imel dobro prišraufane kuglice, in je med mahanjem v imenu očeta in sina se kuglica oddvojila od ročaja in odletela direkt v grob...mi pa ovratnike od plaščev čez usta pa HA HA HA!
plani za vikend?
plani za vikend?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Skozi celo poletje se mi bo vleklo pisanje diplome, bom pa vmes nasla cas za kaksen vikend na hrvaski obali, kak izlet v Lj in Mb(drugace sem s Koroske in dlje od Celja bolj redko grem), v nacrtu imam se kako adrenalinsko dogodivscino (izbirala bom med skokom s padalom, bungee jumpingom in podobnimi zadevscinami, ki mi bodo sigurno pognale kri po zilah-bungeeja me je na smrt strah ker me je strah visine nasploh, tako da je najvec moznosti ravno za ta korak, ker sem malo mazohisticne sorte ), rada bi prebrala se par dobrih knjig letosnjega poletja, videla kaksno fenomenalno gledalisko predstavo in se do mrtvega najedla melone in lubenice...pa sladoleda !
-----------------------------------
tvoj najljubsi in najbolj neuporaben kos garderobe ever?
-----------------------------------
tvoj najljubsi in najbolj neuporaben kos garderobe ever?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
En lušten dežnik. A to šteje?
Koliko daš na modo?
Koliko daš na modo?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
V bistvu je bil zakasnel kompliment, ko mi je moj zdajsnji fant sele cez 2 meseca po tistem dnevu v kinu priznal, da je ostal cisto brez besed, ko sem svojo obicajno garderobo (kavbojke, majcka, jaknca in sportni cevlji) za v kino zamenjala za res bitchy opravo: pajkice, oprijeta majcka in pas ter crni lakasti stikli. Je rek, da ga je skor na rit vrglo, ko sn se taka prikazala(sma bla se v fazi zmenkov) pa da ni mogo govorit enih par minut sploh-to se spomnem, ker mi je blo tk na bad, kaj me sploh ne komplimenta, ko sn se ze tak zrihtala sma za njega Glavn da je potem povedo, ceprav 2 meseca kasneje!
------------
tvoj?
------------
tvoj?
I am not an enigma, just a contradiction!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
tolk lepih blo, da se ne bi mogla za enega odločt.
ti je že kak fant kdaj napisal pesem?
ti je že kak fant kdaj napisal pesem?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov