Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Ne vem ravno točne cifre, kolikokrat bi ga naj opral na leto, ampak tako kot si rekla, ne ravno pogosto.
Kateri filim si nazadnje pogledal/a ? Se ga je splačalo pogledat?
Kateri filim si nazadnje pogledal/a ? Se ga je splačalo pogledat?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Rolete. Če bi jih pa dvignila, bi bilo pa mini dvorišče in ene 4 metre stran hiša, naprej pa ulica in še več hiš.
Imaš načrte za prvomajske praznike?
Imaš načrte za prvomajske praznike?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pomojem, da bomo nekeju izi piknikirali.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ufff, že ful let nazaj, ko smo bli še muloti in smo meli kromperjev piknik in kres in se nam je takrat zdelo večerno rajanje ful kul mega špon. To pa preprosto zato ker ne prvomajujem že.... od takrat dalje. Bomo videli ka bo lejtos
Moški z nalakiranimi nohti - da/ne in zakaj?
Moški z nalakiranimi nohti - da/ne in zakaj?
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Ne, nikakor, to mi je preveč poženščeno.
Rad/a obrekuješ?
Rad/a obrekuješ?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ne. Še posebi mi je lame obrekovanje ljudi, s katerimi v bistvu nimam nič in jih praktično ne poznam, ker mi res dol visi kaj počnejo. Priznam pa da mamo s frendi ene 2,3 mal čudne znance o katerih radi kej novega izvemo
ponavljam
ponavljam
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
itak. naravnost obožujem čudne novice o folku. bolj bizarne kot so, boljše je. vsako je treba itak predebatirat. obrekovanje v smislu, da bi ful neki grdo govorila o nekomu za njegovim hrbtom, do njega bla pa cela sladka in prijazna, to pa ne.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Odvisno. Mam obdobja ko si jih tudi več kot 5x, potem pa spet obdobja ko si jih samo 2x.
Koliko prijateljev imaš (pa to ne tistih na fb ). Kako dolgo jih že poznaš? Se vsi poznajo med sabo? Imajo vsi (se pravi novi in stari) kaj skupnega?
Koliko prijateljev imaš (pa to ne tistih na fb ). Kako dolgo jih že poznaš? Se vsi poznajo med sabo? Imajo vsi (se pravi novi in stari) kaj skupnega?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
imam zelo veliko dobrih prijateljev in še več dobrhi. Po številu bi za zelo dobre rekla: kaki 2 iz OŠ, Kakih 10+ iz gimnazije in kakih 5 iz faksa. Potem pa še kake 3 iz drugih držav. Večinoma se vsi poznajo med sabo, ker grem velikrat z njimi ven in jih poskušam malo združit, ker vem da bi se dobro ujeli Večinoma so si pa vsi precej podobni
ponavljam
ponavljam
Don't worry, be happy!!
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
1 iz OŠ, 4 iz srednje, še 4 s faksa potem pa še kakih 5 iz mojega domačega kraja (z njimi se družim šele kake 2,3 leta). So pa to ljudje, na katere se v osnovi lahko precej zanesem (eni pač niso značajsko taki, da bi se lahko zanesla nanje ). Večini zaupam tudi precej osebne stvari, brez strahu da bi se to razvedelo naprej. To pa mislim da so tudi edine stvari, ki jih imajo skupnega. Opažam da so mi všeč zelo raznoliki ljudje . Večinoma se poznajo med sabo, ker se potrudim da gremo čimvečkrat skupaj ven, na kosilo, kafe... Da ni potem čudnih situacij na kakih skupnih dogodkih a la rojstni dan, ko noben nikogar ne pozna .
Kako poteka tvoj proces priprave na neko zeloooo neprijetno opravilo?
Kako poteka tvoj proces priprave na neko zeloooo neprijetno opravilo?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Sploh ne razmišljam, enostavno se zraven spravim. Ali pa odlašam dokler mi že voda v grlo ne teče, potem pa mora it.
Ti ?
Ti ?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Dolgo razmišljam kako bom najhitreje opravil to, potem čakam na primerno uro, jem prej in naredim
-----------------------------
naštej 3 slabe karakteristike ter 3 dobre karakteristike osebe z katero si bila danes največ v interakciji?
-----------------------------
naštej 3 slabe karakteristike ter 3 dobre karakteristike osebe z katero si bila danes največ v interakciji?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov