Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Zeljno solato.
Najbolj za lase privlečen izgovor, ki si si ga kdaj izmislil/a?
Najbolj za lase privlečen izgovor, ki si si ga kdaj izmislil/a?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ne spomnim se, hmm..ponavad kr direkt povem, da se mi nda. Pa če folk to razume al ne.
Darilo za žensko: čokolada ali cvetje? Kaj je bolš?
Darilo za žensko: čokolada ali cvetje? Kaj je bolš?
It was forever..but it didnt last long..
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
novoletno darilo je malenkost.
najbolj zanimivo osebo bi težko izpostavila. mogoče floribunda. najbolj tečna mi je pa vesna s svojimi vsakodnevnimi Priznam da, s svojimi belimi cunjami in svojim razmišljanjem. (npr. ker smo govorili o tem, da je rdeč lak sexi je naslednji dan že spraševala uporabnico o rdečem laku, ko smo govorili da so moški nori na fukšrumfe je "začela celo razmišljati da si jih bi kupila" (al sto let ima že fanta) in čez 3 dni nalimala tisto zadevo (neke ančičkane rožasti vzorec obične kao "fukštumfe" v "kaj sem si kupila" temo... no takšne vrste ljudje mi grejo najnajnajbolj na kuR*c.)
in pa njeno. ti? (to je vprašanje )
najbolj zanimivo osebo bi težko izpostavila. mogoče floribunda. najbolj tečna mi je pa vesna s svojimi vsakodnevnimi Priznam da, s svojimi belimi cunjami in svojim razmišljanjem. (npr. ker smo govorili o tem, da je rdeč lak sexi je naslednji dan že spraševala uporabnico o rdečem laku, ko smo govorili da so moški nori na fukšrumfe je "začela celo razmišljati da si jih bi kupila" (al sto let ima že fanta) in čez 3 dni nalimala tisto zadevo (neke ančičkane rožasti vzorec obične kao "fukštumfe" v "kaj sem si kupila" temo... no takšne vrste ljudje mi grejo najnajnajbolj na kuR*c.)
in pa njeno. ti? (to je vprašanje )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
kaj pa vem..med zanimivimi pomoje kaksna positive vibration, kr ma tk..zabavne poste no pa Tearjerker
tecni pa isto.. phuuu, en tip k je skoz nekaj pametoval pa sem pozabla nick mogoce kaksna claire na momente, ko cez vsako stvar pizdi in vcasih vsako besedo obraca svojim argumentom v prid.. hm.
---------------------
kaksen odnos imas do alternativne medicine?
tecni pa isto.. phuuu, en tip k je skoz nekaj pametoval pa sem pozabla nick mogoce kaksna claire na momente, ko cez vsako stvar pizdi in vcasih vsako besedo obraca svojim argumentom v prid.. hm.
---------------------
kaksen odnos imas do alternativne medicine?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
mislim, da je ful dobra stvar predvsem za ljudi kot je npr. moja stara mama, ki "misli" da ima svašta težav in da ji bo to ful pomagalo (in dejansko ji, ker pač psiha deluje), medtem ko za neka dejanska stanja bolj verjamem uradni medicini - se mi zdi da če bi neka alternativna stvar dejansko pomagala, bi jo tudi zdravniki uporabljali
je pa to v zadnjem času tud ful tržna niša za razne pripravke, ki niso nujno najboljši
uporabljaš kakšne dodatke k prehrani?
Houd de wereld tegen
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Mogoče pomaga, mogoče ne. Nimam izkušenj s tem. še vedno prisegam na tablete
Ti?
Ti?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
čedalje bolj verjamem v domačo lekarno. pač zdravo je, naravno. tablete so človeški proizvod in človek je zmotljiv, pustimo to da s tem samo služijo, tablete pa človeško telo močno onesnažijo s kemikalijami in "brez stranskih učinkov" se bo pokazalo kako močni so šele čez leta. tablet ne jemljem več že nekaj let in tako zdrav še nisem bil. (poznam ljudi ki za vsako stvar vzamejo lekadol, aspirin, ipd.)
ti?
ti?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
da se ne bomo samo tikali bom odgovoril na spregledano Ally-jino vprašanje: uporabljam, ko sem telesno bolj aktiven.
trenutni telefon ?
trenutni telefon ?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
BB curve
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
lesena postelja 140x70.
nočna omarica, omarax2, predalčniki, kredenca- vse les in modra.
obična postelja- les in modra.
pisalna miza- bela, 2x mala ikea mizica- oranžna.
stol- rdeč.
a imaš sobo večinoma pospravljeno ali večinoma razmetano?
nočna omarica, omarax2, predalčniki, kredenca- vse les in modra.
obična postelja- les in modra.
pisalna miza- bela, 2x mala ikea mizica- oranžna.
stol- rdeč.
a imaš sobo večinoma pospravljeno ali večinoma razmetano?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
v bistvu bolj razmetano kot ne. ampak čisto.
ni pa zdej to kaos od sobe toalen. pač na pisalni mizi so stvari, cote niso pospravljene in postelja tudi ne, ampak all in all ni tako zelo razmetano
kaj v stanovanju te najbolj moti, če je umazano?
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Pisalna miza bele barve, omare bele barve, postelja bele barve, kavč črne barve in predalnik rjave barve. Moram prebarvat predalnik na belo Aja pa vso pohištvo v beli barvi ima vijolično obrobo.
Velikost prostora v katerem se nahajaš!
Velikost prostora v katerem se nahajaš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov