Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DangerRoss - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2011
spodaj nula, zgoraj dolžina malo čez ramena, frufru, barvani lasi
kdaj si izgubil/a nedolžnost?
kdaj si izgubil/a nedolžnost?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ne, ker nikol nimam sreče.
Bi zase rekel/rekla, da imaš šesti čut; po čem sklepaš da ne/ja?
Bi zase rekel/rekla, da imaš šesti čut; po čem sklepaš da ne/ja?
-
DangerRoss - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2011
o fak, ne vem zakaj se mi je zdelo, da je blo uno vprašanje o frizurah od slovenca zadnjeclaire napisal/-a:^^ o lol, na kaj si pa odgovarjala?
----------------
parkrat se mi je zgodilo, da sem čakala bus in sem prav pogledala, kateri prihaja, se usedla gor in potem je čist drugam pelu..
tebi?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Velikokrat se mi zgodi, da že držim telefon v roki, da bom poklicala npr. fanta, pa me on ravno takrat pokliče.
Ali pa da razmišljam o kakšni frendici, da se že dolgo nisva vidle, da je čas da jo pokličem ali napišem sms in mi potem ta ista prijateljica isti dan ali v bližnji prihodnosti napiše sms ali me pokliče (me pokliče sama od sebe, ne da mi vrne klic)
- - - - -
kako ponavadi "praznuješ" veliko noč?
Ali pa da razmišljam o kakšni frendici, da se že dolgo nisva vidle, da je čas da jo pokličem ali napišem sms in mi potem ta ista prijateljica isti dan ali v bližnji prihodnosti napiše sms ali me pokliče (me pokliče sama od sebe, ne da mi vrne klic)
- - - - -
kako ponavadi "praznuješ" veliko noč?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
k običnemu zajtrku mama doda jajca in hren. that's it. jajca pofarba tamali, če sploh jih. s košarico noben ne nori po cerkvi (tak da tista jajca če bi meli al ne). pač bolj tradicija, nikakor ne krščansko praznovanje pa ne vem kaj. mi je odveč, jem itak ne nič več kot ponavadi. kar je kao kul v naši sloveniji je to, da so krščanski prazniki dela prosti dnevi, to je to kar ljudi zanima.
hodite v cerkev žegnat za veliko noč?
hodite v cerkev žegnat za veliko noč?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- BlueLolita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2012
claire napisal/-a:nič. meni je to en creepy praznik ob katerem se ljudje nažirajo, župniki pa služijo.
najbolj koristna reč, ki si jo storila včeraj?
...pospravila sem celotno omaro z oblekami
...kaj početi, ko dežuje?
“You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.”
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Odvisno. Trenutno dež ker ga primankuje.
Poletje ali zima?
Poletje ali zima?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov