Vprašaj me... #44
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
2x na mesec, bi večkrat
pasulj ali prebranac?
pasulj ali prebranac?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pasulj, ker nardim odličnega. prebranca pa še nikoli nisem delala, tako da pasulj!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
z dečkom, na svojem.
v primeru, da živiš na svojem...kaj bi se moglo zgodit, da bi se preselila nazaj domov. ali bi se sploh selil7a nazaj domov. zakaj ja in zakaj ne? in če ne živiš na svojem...kdaj se nameravaš odseliti in kateri pogoji bodo morali biti za to izpolnjeni?
v primeru, da živiš na svojem...kaj bi se moglo zgodit, da bi se preselila nazaj domov. ali bi se sploh selil7a nazaj domov. zakaj ja in zakaj ne? in če ne živiš na svojem...kdaj se nameravaš odseliti in kateri pogoji bodo morali biti za to izpolnjeni?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Če bi šla s fantom narazen. Ampak glede na to, da imam službo v Lj, starši pa živijo na drugem koncu Slovenije, se nebi selila domov, ampak bi si našla nekje flet v Lj. Dokler pa ga ne nebi našla, bi šla pa h kaki prijateljici
- - - - - -
ponavljam
- - - - - -
ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Sem živela na svojem kar nekaj časa, potem pa nekaj časa nisem imela službe in se je bilo treba nazaj domov odselit, ko mi je zmanjkalo denarja. Se pa takoj, ko izvem, ali lahko ostanem v službi, ki jo imam sedaj 3 tedne, odselim stran. Prava muka je več let živet drugje, po svoje, potem se pa nazaj v svojo otroško sobo selit
Ponavljam.
Ponavljam.
-
agonistka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
najprej sem živela v dijaškem domu 4 leta potem 5 let v študentu sedaj pa na svojem tako da sem od doma takorekoč že od svojega 15 leta in si ne predstavljam drugače... svoboda biti na svojem mi je nekaj kar mi pomeni ogromno in nevem če sm sploh zmožna da bi še kdaj živela doma za dalj časa.
kakšno mnenje imaš o t.i. hipsterjih
kakšno mnenje imaš o t.i. hipsterjih
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
like. ampak samo tiste z dušo spoštujem, vse ostalo je fake. saj to takoj človek skuži. kot recmo alternativci. dve besedi spregovoriš s človekom, in veš kam pes taco moli. ala metelkova mesto. mislim, ne rabiš se alter oblečt, če to nisi, lahko greš tja oblečen kakor ti srce poželi. samo da si to ti. da ni ena kamuflaža. tudi kaki rejverji, emoti,... vse je v tej sferi. bodi z dušo.
koliko časa na dan "zabiješ"?
koliko časa na dan "zabiješ"?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov